Tiedote 3.4.2017

Eeva Kolu ja Jenna Kämäräinen / Uusi Muusa. Kuva: Sam Jamsen.

Asennemedia jatkaa riemukulkuaan kotimaisen blogi- ja mediakentän toimijana ja kasvattaa entisestään levikkiään ottamalla edustukseensa Uusi Muusa -lifestylemedian. Vasta muutaman kuukauden vanha Uusi Muusa on jo kerännyt huiman yleisön: Eeva Kolun ja Jenna Kämäräisen luotsaamalla sivustolla on jo vajaa 20 000 uniikkia lukijaa viikossa. Asennemedia toivottaa tehokaksikon tervetulleeksi ja paljastaa tavoitteensa laajentaa toimintaansa blogiagentuurista kokonaisvaltaisemmaksi vaikuttajamarkkinointitoimistoksi.

 

Uusi Muusa Asennemedian edustukseen

Huhtikuussa 2017 Asennemedia ottaa ilolla ja ylpeydellä edustukseensa Uusi Muusa -lifestylemedian.

Marraskuussa 2016 perustettu Uusi Muusa yhdistää kirjoittajiensa mukaan blogien ja naistenlehtien parhaat puolet. Uutta Muusaa toimittavat media-, aikakaus- ja blogimaailmasta tutut Eeva Kolu ja Jenna Kämäräinen. Eeva Kolu on ruokaan ja elämäntyyliin erikoistunut toimittaja, joka tunnetaan myös aiemmasta Kaikki mitä rakastin -blogistaan. Jenna Kämäräinen on kauneus- ja muotijournalisti ja yksi Lily.fi:n perustajista.

“Uusi Muusa lähti halusta tehdä lifestyle-media ilman täydellisyydentavoittelua ja siloittelua. Meille on alusta asti ollut tärkeää puhua asioista rehellisesti ja käsitellä myös vaiettuja aiheita. Samalla haluamme kuitenkin tarjota inspiroivaa, visuaalisesti kaunista sisältöä, joka antaa ideoita lukijoiden arkeen.

Lukijamme ovat korkeasti koulutettuja, ja he arvostavat samoja asioita kuin mekin: laatua ja estetiikkaa sekä hyvää elämää niin aineellisella kuin henkiselläkin tasolla.

Olemme iloisia, että jo lyhyessä ajassa Uudesta Muusasta on tullut monelle naiselle luottomedia, joka on läsnä päivittäisessä elämässä”, Eeva ja Jenna kommentoivat.

 

Asennemedian tulevaisuudennäkymät entistä laajemmassa toiminnassa

Vuonna 2015 perustetun Asennemedian kehitys on ollut huimaa. Agentuuri edustaa yhteensä 20 blogia ja mediaa ja tavoittaa yhteensä yli 135 000 lukijaa viikossa. Asennemedia on tehnyt Uuden Muusan kanssa onnistunutta yhteistyötä median perustamisesta saakka, mutta kirjoittajien liittyminen Asennemedian riveihin sinetöi yhteistyön virallisesti.

Alati muuttuva kenttä vaikuttaa myös Asennemedian toimintatapoihin ja tarjontaan: Asennemedian vaikuttajamarkkinointi voi hyvin olla muutakin kuin blogiyhteistyötä. Toimintaa on laajennettu esimerkiksi vaikuttajatilaisuuksien kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, stailaukseen ja toteutukseen ja asiakkaiden kanavien sisällöntuotantoon. Vierivä kivi ei sammaloidu, juotu skumppa ei lämpene lasissa jne!

 

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Asennemedia
ulla@asennemedia.fi
+35850 3239626

www.asennemedia.fi