Rekrytointi

Harjoittelija / Syksy 2017

Asennemedian taival on ollut menestyksekäs ja yhteistyökumppaneihimme kuuluu Suomen arvostetuimpia brändejä. Etsimme tehokasta ja idearikasta harjoittelijaa, lisäkäsiä kiireiseen syksyyn.

Oletko kiinnostunut markkinoinnista ja alati kehittyvästä blogikentästä? Onko sinulla sana hallussa suomeksi sekä englanniksi, haluatko oppia uutta? Hienoa, hae meille! Harjoittelijalla tulee olla osaamista Office-ohjelmista, muita vaatimuksia ei ole. Kokemusta tärkeämpää on intohimoinen asenne ja yrittäjähenkinen tekemisen meininki.

Mitä sinä puolestasi saat? Harjoittelijana pääset vaikuttajamarkkinoinnin ytimeen tekemään monipuolisesti töitä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Ketterässä yrityksessä hienoa on se, että työskentely on monipuolista ja joustavaa. Harjoittelijana pääset tekemään kaikenlaista kampanjoiden ideoinnista tulosten raportoimiseen. Saat myös parhaat työkaverit Asennemedian muusta tehotiimistä. Työympäristönä toimii viihtyisä ja hyvin instagrammattava toimisto Ullanlinnassa.

Harjoittelun aloitusajankohta ja kesto on neuvoteltavissa, mutta tarvetta lisäkäsille olisi elokuun puolestavälistä eteenpäin. Työtunneista ja palkasta voimme myös sopia yhdessä.

Jos olet etsimämme superharkkari, laita avoin hakemus osoitteeseen ulla@asennemedia.fi. Kerro siinä kuka olet ja miksi sopisit Asennemedian riveihin.

Lisätietoa voi kysyä Asennemedian nykyiseltä harjoittelijalta Niranandalta, joka lähtee elokuussa seikkailemaan Atlantaan: nirananda@asennemedia.fi. Ensimmäinen haasteesi onkin kirjoittaa kyseinen sähköpostiosoite oikein!

Muut työtehtävät / Avoin hakemus

Jos uusi uura digitaalisen markkinoinnin tai myyntitehtävien parissa kiinnostaa, voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen ulla@asennemedia.fi. Olemme aina kiinnostuneita osaavista ja mielenkiintoisista persoonista.