Asennemedia on ketterä, viikossa 135 000 suomalaista tavoittava vaikuttajamarkkinointitoimisto.

Asennemedia edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, bloggaajia. Vaikuttajistamme on kasvanut monikanavaisia henkilöbrändejä, jotka aidosti puhuttelevat sitoutuneita seuraajiaan eri elämäntilanteissa. Tavoitamme tehokkaasti ruoasta, tyylistä, sisustuksesta, hyvinvoinnista, lifestylesta ja perheestä kiinnostuneita kohderyhmiä.

Vaikuttajamme ovat tarkoin valittu joukko eturivin bloggaajia: palkittuja suunnannäyttäjiä, alansa arvostettuja asiantuntijoita sekä monipuolisia media- ja viestintäalan osaajia, joilta luonnistuvat kuva-, teksti- ja videotuotannon lisäksi luovat toteutukset reseptiikasta, stailauksiin ja tapahtumiin. Tuotamme sisältöä myös asiakkaiden omiin kanaviin.

Suhtaudumme sisältöihin raikkaalla otteella, mikä mahdollistaa mainostajalle niin pitkäkestoisen brändilähettiläisyyden, yksittäiset kampanjat kuin uudenlaiset toteutukset. Suunnittelemme kokonaisuuden aina ammattimaisesti niin, että se istuu yhteistyökumppanin tavoitteisiin mutta myös blogin muuhun sisältöön. Aitous ja lukijoiden luottamus ovatkin meille ensisijaisen tärkeitä.

Haluamme luoda merkityksellisiä hetkiä lukijoidemme arkipäivään.
OTA YHTEYTTÄ

Asennemedia Oy
Jääkärinkatu 7
00150 Helsinki


Ulla Vartiainen
toimitusjohtaja / myynti

+358 50 3239 626

ulla@asennemedia.fi


Katja Simula
asiakkuuspäällikkö / myynti

+358 45 692 4161

katja@asennemedia.fi


Ida Timonen
graafinen suunnittelija / tuottaja

ida@asennemedia.fi