Lehdistötiedote, julkaisuvapaa

asenne-logo

Asennemedia lanseeraus 28.1.2015

Bloggaajien itsenäistyminen on herättänyt jo pidemmän aikaa keskustelua blogipiireissä. Konkaribloggaajat poistuvat hiljalleen portaaleista ja perustavat omia sivustojaan joissa tavoittavat uskolliset lukijansa ja satunnaiset vierailijansa päivittäin. Vastapainoksi moni bloggaaja kaipaa kuitenkin verkostoa ja tukea – tahoa joka hoitaa mainosyhteistyöt ja inspiroi vuorostaan heitä.

Tästä tarpeesta syntyi Asennemedia, itsenäisten bloggaajien verkosto. Kohderyhmänä on aktiivinen ja itsestään huolta pitävä aikuinen ja mukana verkostossa ovat mm. suuren suosion saavuttaneet hyvinvointiblogit Wellberries ja Uusia Tuulia. Asenneblogeista huokuu hyvä asenne ja energinen elämäntyyli joka valloittaa lukijat mukaansa.

Kasvavassa blogikentässä on tärkeä olla yhteenliittymiä niin asiakkaiden kuin bloggaajien kannalta, varmistamassa laadukkaita ja kaikkia palvelevia yhteistyökumppanuuksia. Blogien suosion jatkaessa kasvuaan on avoimesti ja inspiroivasti toteutettu blogimarkkinointi tehokas ja ajankohtainen tapa tavoittaa kohdeyleisö ja tarjota lukijoita kiinnostavaa sisältöä.

Asennemedia tavoittaa 50 000 uniikkia lukijaa viikossa yhdeksän inspiroivan ja mielipiteitä herättävän bloginsa kautta. Verkosto tarjoaa blogiyhteistyön lisäksi näkyvyyttä ravinto- ja hyvinvointivalmennuksissa. Kaupallisena yhteistyökumppanina toimii City Digital Oy, jonka kautta yhteistyöt saavuttavat vielä suuremman näkyvyyden.

https://www.asennemedia.fi

 

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Asennemedia

ulla@asennemedia.fi

+35850 3239626