Kolme eturivin bloggaajaa Asennemediaan

asennemedia2

Ida Hanhiniemi, Henriikka Simojoki ja Jenni Rotonen. Kuva: Sami Jämsen

Asennemedia on kiinnittänyt blogiyhteisönsä riveihin kolme Suomen eturivin blogia:
365 days with Ida, Aamukahvilla ja Pupulandia. Uusien blogien myötä verkoston lukijamäärät kasvavat lähes kaksinkertaisiksi.

Asennemedia otti ensiaskeleensa tammikuussa 2015 ja on varmoin askelin löytänyt oman paikkansa blogikentältä. Lyhyessä ajassa olemme kasvaneet, kehittyneet ja oppineet paljon. Yhdeksän itsenäisen bloggaajan verkostona aloittanut Asennemedia kasvoi ensin kahteentoista bloggaajaan ja nyt julkistettavien uusien nimien myötä verkostomme lukijamäärät lähes kaksinkertaistuvat.

Syksyn merkittävin uutinen on Jenni Rotosen luotsaaman Pupulandia-blogin liittyminen verkostoomme 1.10 alkaen. “On todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan omia siipiä itsenäisemmin. Asennemedia edustaa sellaisia arvoja ja toimintatapoja, jotka tuntuvat omalta, joten olen todella innoissani tästä yhteistyöstä“, kommentoi pitkään portaalin alla blogannut Jenni. 

Vuonna 2007 bloggaamisen aloittanut Jenni on ollut mukana tekemässä pioneerityötä Suomen blogikentän ammattimaistumisessa ja Pupulandia onkin yksi Suomen arvostetuimmista muotiblogeista. Vaikka Pupulandia onkin tyylikkyydessä omaa luokkaansa, myös kirjoittajan syvällisiin pohdintoihin samaistuu viikoittain kymmeniä tuhansia suomalaisia.

Kasvu jatkuu joulukuun alussa kahdella merkittävällä lifestyle- ja muotiblogilla.

365 days with Ida on Tamperelaisen Ida Hanhiniemen käsialaa. Ida on ollut ammattibloggaaja jo vuodesta 2011 ja hänen huippusuositun bloginsa keskiössä on muoti, ravintolat ja luonnonkosmetiikka.

Aamukahvilla on monipuolinen lifestyleblogi jota kirjoittava Henriikka Simojoki on helsinkiläinen kulttuurituottaja ja bloggaaja. Kirjoittamista rakastavan Henriikan innovatiivistä tyyliä seuraa laaja lukijoiden yhteisö. Aamukahvilla on valittu The Blog Awards Finland-kisassa ehdolle vuoden 2015 parhaaksi lifestyleblogiksi.

Asennemedian ensimmäinen puolivuotinen on taittunut taakse menestyksekkäissä tunnelmissa. Takana on kiiteltyjä ja onnistuneita yhteistyökampanjoita sekä henkilökohtaisia saavutuksia pop up-myymälöistä kirjajulkaisuihin.

Verkoston ytimessä on jatkossakin hyvä energia ja asenne, joka leviää nyt entistä laajemmalle. Loppuvuodesta Asennemedia tavoittaa yli 100 000 uniikkia lukijaa ja tarjoaa vaikuttavan blogikattauksen lahjakkailta ja inspiroivilta ammattilaisilta.

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Asennemedia

ulla@asennemedia.fi

+35850 3239626