Uusi vuosi, uudet blogit

lisbet

4.1.2016

Kohta ensimmäisiä syntymäpäiviään viettävä Asennemedia juhlistaa vuotta 2016 kahden uuden bloggaajan kera.

Tänään rivimme rikastuvat upealla sisustusblogilla, Lisbet e:llä. Pesunkestävä esteetikko Liisa asuu perheineen tosielämän unelmakodissa jonka ilme on kuin sisustuslehden kannesta. Visuaaliset kuvat ja videot oivaltavine vinkkeineen tarjoavat ideoita ja inspiraatiota modernin, mutta ajattoman tyylin ihailijoille.

Tutustu Liisan blogiin täältä.

Helmikuun ensimmäinen päivä mukaan liittyy yksi Suomen iloisimmista ja tunnetuimmista ruokablogeista, 52 weeks of deliciousness. Anne suhtautuu ruokaan rakkaudella, mutta pilke silmäkulmassa: ravintolakokemukset, tuotetestaukset, reissujen ruokavinkit sekä ennen kaikkea oivaltavat ja toimivat reseptit tarjoillaan viihdyttävien tekstien saattelemana.

Uuteen vuoteen lähdetään rentouttavien joulupyhien jälkeen tarmolla. Ensimmäinen toimintavuosi ylitti odotukset ja menestyksekkäiden yhteistöiden rinnalla toinenkin tavoitteemme lämminhenkisen ja kannustavan yhteisön luomisesta täyttyi.

Vuoden 2016 aikana saamme tehdä pidempiaikaista yhteistyötä meille hyvin merkittävien brändien kanssa. Tutut yhteistyökumppanit vuodelta 2015 jatkavat toimintaa kanssamme ja lukijat saavat tutustua blogiemme kautta myös uusiin toimijoihin ja uutuuslanseerauksiin.

Kasvumme tulee olemaan hillittyä. Haluamme pitää oman persoonallisen otteemme blogimaailmassa ja kasvatamme rivejä vuoden aikana ainoastaan muutamalla tarkasti harkitulla blogilla.

 

Erinomaista vuotta 2016!

Ulla Vartiainen / Asennemedia