Ruokavaikuttaja Jenni Häyrinen Asennemediaan

Tiedote 11.5.2016.

Vapaa julkaistavaksi.

jenni-hayrinen-01777

Jenni Häyrinen / Liemessä Kuva: Sami Jämsén

Liemessä-blogin Jenni Häyrinen Asennemedian edustukseen

Asennemedia saa vahvistusta 2016 pitkän linjan bloggaajasta, ruokavaikuttajasta ja blogimarkkinoinnin pioneerista Jenni Häyrisestä. Vuodesta 2006 Liemessä-blogiaan pitänyt Häyrinen oli mukana perustamassa Blogirinki Mediaa, mutta siirtyi syksyllä 2015 omistajan ja hallituksen puheenjohtajan paikalta rivibloggaajaksi. Keväällä Kaleva Median ostettua enemmistön Blogirinki Mediasta Häyrinen lopetti yhteistyönsä Blogiringin kanssa.

”En tuntenut, että voisin enää seistä perustamani yrityksen takana. Halusin lähteä haistelemaan blogimaailman uusia tuulia puhtaalta pöydältä. Blogimaailma on kehittynyt hurjasti viimeisen vuosikymmenen aikana, ja bloggaajista on kasvanut oman alansa viestinnän ammattilaisia, jotka vaikuttavat monissa kanavissa ja usein myös elättävät itsensä bloggaamalla”, Häyrinen kertoo.

”Hyvä yhteistyökumppani toimii bloggaajalle moottorina eikä jarruna. Asennemedialta saan myynti- ja markkinointitukea, jotta voin itse keskittyä sisällön tuottamiseen ja blogini kehittämiseen. Asennemediassa arvostan yhteisöllisyyttä, laadukkaita blogeja ja edelläkävijyyttä. Asennemediaa ei johdeta ylhäältä alas vaan suorassa ja tiiviissä vuorovaikutuksessa bloggaajien kanssa. Tämä tekee siitä houkuttelevan yhteistyökumppanin bloggaajille ja sitä kautta asiakkaillekin”, Häyrinen jatkaa.

Asennemedian kiinnitykset on tältä vuodelta tehty

Uuden blogikiinnityksen myötä Asennemedian verkosto tavoittaa yli 115 000 uniikkia lukijaa viikossa ja on yli tuplannut kävijämääränsä perustamisestaan. Liemessä-ruokablogissa vierailee kuukausittain noin 30 000–40 000 uniikkia kävijää. Blogi nousi 1.sijalle Suomen top 10 ruokablogit -listauksessa kesäkuussa 2015 (lähde: Cision). Liemessä-blogi siirtyy Asennemedian edustukseen 11.5.2016.

Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen kommentoi vuoden viimeisen kiinnityksen kasvattavan Asennemedian vihdoin ideaalikokoonsa:

”Haluamme tarjota ammattibloggaajille rajoitteiden sijaan mahdollisuuksia. Asennemedia haluaa reagoida sosiaalisen median ja blogikentän muutoksiin riittävän pienen, mutta huippulaadukkaan bloggaajapaketin voimin ja pysyä edelläkävijänä myös tulevaisuudessa. Kehittyvään sisältömarkkinointiin panostamisen lisäksi haluamme säilyttää vahvan vuorovaikutuksen bloggaajien kanssa ja pitää kiinni reiluista, läpinäkyvistä pelisäännöistä. Tämän vuoden blogikiinnitykset on nyt tehty. Työpanos menee seuraavaksi Asennemedian vielä ennen kesää uudistettavaan ilmeeseen ja blogiemme kehittämiseen”, Vartiainen kertoo.

 

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen

Asennemedia

ulla@asennemedia.fi

+35850 3239626

www.asennemedia.fi