Asennemedia aloittaa uuden vuoden näyttävästi

Tiedote 12.12.2016

uudet-hemmot-09191
Arttu Mustonen / Mustarttu, Mari Saarenrinne / Magicpoks. Kuva: Sam Jamsen

Asennemedia aloittaa uuden vuoden näyttävästi ottaen edustukseensa tammikuusta 2017 lähtien kaksi uutta blogia: Mari Saarenrinteen Magicpoks-blogin sekä Arttu Mustosen Mustarttu-blogin. Magicpoks oli ehdolla The Blog Awards Finland 2016 -kilpailussa vuoden parhaaksi perheblogiksi ja Mustarttu parhaaksi lifestyleblogiksi.

Vuonna 2015 perustetun Asennemedian kehitys on ollut huimaa. Blogiagentuuriin kuuluvat muun muassa The Blog Awards Finland 2016 voittajat kolmesta kategoriasta: Natalia Tolmatsovan vuoden lifestyleblogi WTD, Jenni Rotosen vuoden muotiblogi Pupulandia ja Jenni Häyrisen vuoden ruokablogi Liemessä.

Magicpoks ja Mustarttu Asennemedian edustukseen

Asennemedia ottaa tammikuussa ylpeänä bloggaajariviinsä kaksi blogikentän ammattilaista – Mari Saarenrinteen sekä Arttu Mustosen. Tammikuussa 2015 lanseerattu Asennemedia on itsenäisten bloggaajien agentuuri, joka on jatkanut perustamisestaan lähtien nousujohteista kehitystään.

Magicpoks-blogia kirjoittava Mari Saarenrinne on blogipioneeri; hän on kirjoittanut perhe- ja lifestyleblogiaan jo vuodesta 2009. Viimeiset vuodet hän on kirjoittanut blogiaan Bonnierin ja Allerin eri medioissa, mutta siirtyy tammikuusta 2017 lähtien omille verkkosivuilleen Asennemedian manageroitavaksi. Magicpoks oli yksi The Blog Awards Finland 2016 -kilpailun kolmesta ehdokkaasta Suomen parhaaksi perheblogiksi.

Vasta vuonna 2015 perustettu Mustarttu-blogi on kotimaisen blogikentän nouseva tähti. Blogia kirjoittava Arttu Mustonen sai kuluneena vuonna suuresti huomiota pääsemällä ehdolle parhaaksi lifestyleblogiksi The Blog Awards Finland 2016 -kilpailussa. Kotimaisen huomion lisäksi hän niitti kansainvälistä huomiota Zalando Style Icon Male -ehdokkaana. Mustonen tuo mukanaan myös vankkaa video-osaamista, jota hyödynnetään Asennemediassa jo vuoden alusta lähtien.

Olen tehnyt tavoitteellista työtä blogini eteen vasta noin vuoden ajan. Haluan kuitenkin kehittyä ja pysyä mukana kehityksessä. Koen nimensä veroisen Asennemedian mahtavalla jengillä ja tekemisen meiningillä varustettuna olevan itselleni se oikea paikka. Odotan tulevaa vuotta innolla!” kommentoi Mustonen.

Asennemedian keskittyy vaikuttavuuteen, ei klikkeihin

Asennemedia haluaa pitää edustamansa blogimäärän riittävän pienenä ja ketteränä. Vaikka jokaisella blogilla on suuri yleisö, niin sivulatausten sijaan keskiössä on laatu ja vaikuttavuus. Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen kertoo uusien blogikiinnitysten vahvistavan Asennemedian ammattibloggaajien rivistöä:

Haemme pysyviä seuraajia, emme pelkkiä klikkauksia. Haluamme bloggaajiemme todella vaikuttavan sisältöjensä kautta. Tulevana vuonna keskitymme huippulaatuiseen sisältöön sekä uusien vaikuttaja- ja sisältömarkkinoinnin keinojen kehittämiseen”, Vartiainen kertoo.

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Asennemedia
ulla@asennemedia.fi
+35850 3239626

www.asennemedia.fi