Asennemedia aloittaa syksyn uutisilla – Hannan soppa mukaan edustettuihin blogeihin

Tiedote 1.9.2017

Vaikuttajamarkkinointitoimisto ja blogiagentuuri Asennemedia aloittaa syksyn uudella blogikiinnityksellä, kun Hannan soppa liittyy yrityksen edustamien blogien joukkoon. Asennemedialla on syksyyn vahvoja vaikuttajamarkkinoinnin visioita ja halu panostaa pitkäaikaisiin, uudistumiskykyisiin yrityskumppanuuksiin.

Hannan soppa valittiin Asennemedian edustukseen

Hanna Hurtan Hannan soppa -blogi on kiistatta yksi Suomen johtavia ruokablogeja. Syyskuussa Asennemedia ottaa blogin edustukseensa, muiden blogikentän vaikuttajien rinnalle.

”Hannan soppa on kymmenen vuoden aikana kehittynyt rakkaasta harrastuksesta vieläkin rakkaammaksi työksi, ja nyt on aika panostaa bloggaamiseen täysillä. Koen, että Asennemedia on ainoa oikea kumppani blogin ja oman ammatillisen kehittymisen eteenpäin viemisessä. Asennemedia on tullut tutuksi laadukkaiden blogien agentuurina, jossa on hyvä yhteishenki ja timanttinen tekemisen meininki”, bloggaaja kommentoi päätöstään.

Entuudestaan Asennemedian ruokablogeihin kuuluvat muun muassa Liemessä, Vaimomatskuu ja 52 weeks of Deliciousness.

Asennemedia haluaa pysyä vaikuttajamarkkinoinnin aallonharjalla

Asennemedia aloittaa syksyn energisesti ja jatkaa vaikuttajamarkkinoinnin kentän kehittämistä. Asennemedia on jo laajentanut toimintaansa perinteisistä blogikampanjoista esimerkiksi vaikuttajatilaisuuksien tuotantoon, stailaukseen ja yhteistyökumppanien kanavien sisällöntuotantoon. Tavoitteena on kuitenkin löytää uusia, yllätyksellisiä tapoja saavuttaa kohderyhmiä ja yhteistyökumppanin sekä vaikuttajien tavoitteita.

”Emme halua vaikuttajamarkkinoinnin olevan yksisuuntaista kaupallisten blogipostausten ja Instagram-kuvien ostamista. Pyrimme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja kokeileviin toimintatapoihin. Vaikuttajien on hyödyttävä yhteistöistä myös sisällöllisesti, ja vaikuttajamarkkinoinnin on kosketettava kohderyhmäänsä. Toivon yhteistyökumppanien ymmärtävän yhä paremmin, miten laaja-alainen osaajajoukko vaikuttajamme ovat”, kommentoi Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen.

Vuonna 2015 perustettu Asennemedia edustaa yhteensä 20 itsenäistä blogia ja mediaa ja tavoittaa yhteensä noin 140 000 lukijaa viikossa.

 

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Asennemedia
ulla@asennemedia.fi
+35850 3239626

www.asennemedia.fi