Asennemedia kiinnitti kaksi pitkän linjan lifestyle-blogia – Avec Sofié ja Muoti mielessä tavoittavat entistä halutumman aikuisen kohderyhmän

Tiedote 1.12.2017

Janette Dial / Avec Sofié, Anne Melender / Muoti mielessä, Katja Simula. Kuvat: Ulla Vartiainen ja Sam Jamsen.

Vaikuttajamarkkinointitoimisto ja blogiagentuuri Asennemedia vahvistaa asemaansa lifestyle-vaikuttajien saralla ottamalla edustukseensa blogit Avec Sofié ja Muoti mielessä. Asennemedian blogikiinnityksissä korostuu aito vaikuttavuus – molemmat mielipidevaikuttajat puhuttelevat ostovoimaista aikuista naista.

Muoti mielessä on lifestyle-blogien klassikko, jossa sukkuloidaan luontevasti kotoilusta Pariisin viimeisimpiin tuuliin. Anne Melender tunnetaan sisustusammattilaisena ja tyylivaikuttajana, jonka suosituksia kuunnellaan niin designin, kosmetiikan kuin muodin saralla. Blogi lähestyy kaunista arkea aikuisen naisen itsevarmalla ja maanläheisellä tavalla.

Avec Sofié on rakastettu modernin naisen päiväkirja. Janette Dial ei pelkästään ihastuta kauniilla kuvilla ja houkuttele herkullisilla annoksilla, vaan myös puhuttelee lukijoitaan pintaa syvemmillä expat-kokemuksilla sekä kulttuurierojen havainnoilla – Pariisin-vuosien jälkeen seuraavaksi Amsterdamissa.

“Kahdeksan vuoden bloggaajakokemuksella huomaan, että vaikuttajamarkkinoinnissa nousevat nyt laadukkaiden sisältöjen lisäksi vahvat ja samaistuttavat henkilöbrändit. On upea olla osa tiimiä, joka vie alaa eteenpäin draivilla ja hyvällä asenteella”, Janette Dial sanoo.

Asennemedia vahvistaa myyntiään vastaamaan kasvaneeseen kysyntään

The Blog Awards Finland 2017 -gaalassa vuoden toimistovaikuttajana palkittu Ulla Vartiainen vahvistaa Asennemediaa myös taustatiimin osalta. Kahdeksan vuotta avainasiakkuuksista muotialalla vastannut Katja Simula liittyy Asennemedian joukkoihin joulukuun alkupuolella.

“Vuosi 2018 tulee olemaan meille historian mielenkiintoisin. Vaikuttajamarkkinointi muuttuu yhä monikanavaisemmaksi ja yksittäisten kampanjoiden sijaan yritykset hakevat nyt entistä enemmän pitkäaikaisia brändilähettiläitä. Katjan panoksen myötä pystymme vastaamaan koko ajan kasvaneeseen kysyntään ja kehittämään Asennemediaa yhä monikanavaisempaan suuntaan”, kertoo toimitusjohtaja Ulla Vartiainen.

 

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Asennemedia
ulla@asennemedia.fi
+358 50 3239626

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto ja blogiagentuuri, joka edustaa Suomen arvostetuimpia mielipidevaikuttajia. Yhteisön 18 mielipidevaikuttajaa tavoittavat viikoittain yli 135 000 lukijaa blogeissa ja sosiaalisen median kanavissa.

www.asennemedia.fi