Stella Harasek osaksi Asennemediaa – työpari Jarno Jussilasta suuren yleisön tavoittava miesvaikuttaja

Tiedote 2.2.2018

Jarno Jussila ja Stella Harasek / Notes on a life

Vaikuttajamarkkinointitoimisto ja blogiagentuuri Asennemedia käynnistää vuoden 2018 merkittävällä blogikiinnityksellä. Yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista lifestyle-bloggaajista, Stella Harasek, vahvistaa Asennemedian jo entuudestaan vahvoihin ja monikanavaisiin henkilöbrändeihin keskittyviä rivejä.

Helsinkiläinen kirjoittaja ja valokuvaaja Stella Harasek on jo kymmenen vuoden ajan sitouttanut seuraajiaan omalla uskottavalla äänellään. Blogin päiväkirjamainen ja monipuolinen sisältö puhuttelee laajaa matkustamisesta, tyylistä ja kulttuurista kiinnostunutta yleisöä.

Uskon vaikuttajamarkkinoinnin suuntautuvan yhä enemmän kohti autenttisia sisältöjä. Ehkä se on vastaliike somessa välkkyvään kiiltokuvamaailmaan, jossa kaikki on aina täydellistä. Jatkossa vaikuttajamarkkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa puhuttelee samaistuttavuus ja lähestyttävyys, aidot tarinat ja persoonat. Asennemedia on toiminut tässä omalla työllään suunnannäyttäjänä”, toteaa Stella Harasek.

Jatkossa blogissa on yhden sijaan kaksi ääntä, kun työpari ja kumppani Jarno Jussilasta tulee Notes on a life -blogin toinen kirjoittaja. Samalla Asennemedia saa riveihinsä suuren yleisön tavoittavan miesvaikuttajan yli 10 000 uniikilla viikkolukijalla.

Kirjoitamme joka tapauksessa samoista seikkailuista, julkaisemme yhdessä otettuja valokuvia ja teemme töitä tiiviinä tiiminä. Siksi tuntuu oikealta jakaa yhteiset tarinat kahden osoitteen sijaan yhdessä. Uskon olevani Stellan seuraajille viimeisen kahden vuoden varrelta niin tuttu, että kehitys otetaan hyvin vastaan, ja nyt meillä on myös mahdollisuus päivittää blogia aikaisempaa tiheämmin. En malta odottaa mihin tiemme vie tämän blogiliiton ja Asennemedian myötä”, sanoo Jarno Jussila.

 

Asennemedia pysyy vaikuttajamarkkinoinnin monikanavaisessa etulinjassa.

“Vaikuttajamarkkinoinnissa uudet kanavat tekevät tuloaan ja Asennemedia keskittyykin pysymään vaikuttajamarkkinoinnin etulinjassa kanavasta riippumatta. Kaikilla vaikuttajillamme on persoonallisuutensa ja näitä jokaisen omia vahvuuksia hyödynnämme jatkossa entistä monipuolisemmin: blogin lisäksi elävissä kanavissa, kuten Instagram Storiesissa ja videoissa”, kertoo Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen.

 

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Asennemedia
ulla@asennemedia.fi
+358 50 3239626

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto ja blogiagentuuri, joka edustaa Suomen arvostetuimpia mielipidevaikuttajia. Yhteisön 20 mielipidevaikuttajaa tavoittavat viikoittain yli 143 000 lukijaa blogeissa ja sosiaalisen median kanavissa.

www.asennemedia.fi