Rakastettu Perjantain parhaat tekee paluun podcastina – Asennemedian podcastien kuuntelijamäärät kovassa kasvussa

Tiedote 5.10.2018

Noora H. & Noora K. Kuva: Roy Bäckström.

Noora Hostikan ja Noora Kuntun suurta suosiota nauttinut Perjantain parhaat palaa, tällä kertaa podcastin muodossa. Uutuus-podcast vahvistaa entisestään Asennemedian laadukasta podcast-tarjontaa.

Suosittua Noora & Noora -blogia kirjoittaneet Noora Hostikka ja Noora Kunttu palaavat podcastien pariin. Perjantain parhaat oli edesmenneen blogin rakastettu ja odotettu joka viikkoinen osio. Nyt valloittavat ja helposti samaistuttavat Noorat tekevät kaivatun paluun ja Perjantain parhaat herää jälleen henkiin.

Perjantain parhaat -podcast vinkkaa viikon parhaista löydöistä, olipa kyseessä sitten kaiken kestävät sukkahousut, ravintolauutuus, onnistunut lenkki tai hyvä tv-sarja. Noora H. ja Noora K. ovat mestareita löytämään arjen kultakimpaleita myös aivan tavallisista, kiireen täyttämistä viikoista.

Podcast-jakson jälkeen juttua jatketaan Noora & Noora -ryhmässä Facebookissa, joka tarjoaa myös kuulijoille mahdollisuuden osallistua keskusteluun.

“Olemme innoissamme paluusta podcastin pariin! On ollut ilo seurata podcastien suosion kasvua Suomessa. Ruotsissa podcastien osuus vaikuttajamarkkinoinnissa on merkittävä ja odotamme mielenkiinnolla, mitä kaikkea audiopuolella tullaan vielä näkemään. Podcastit tuntuvat kiinnostavan nuorten aikuisten lisäksi myös ruuhkavuosia eläviä, eikä ihme, sillä niitä on helppo kuunnella esimerkiksi työmatkalla tai ruokaa laittaessa.”

“Podcast-jakson jälkeen keskustelua jatketaan Facebookissa Noora & Noora -ryhmässä. Ryhmän aktiivisuus ja ryhmäläisten omat keskustelunavaukset ovat ylittäneet odotuksemme. Ryhmässä pyydetään ja annetaan matka- ja vaatevinkkejä, kysellään parhaiden arkiruokareseptien perään ja jaetaan kokemuksia arjen hallinnasta. Ryhmän tunnelma on lämmin ja luottamuksellinen – meidän mielestämme se on parannettu versio vanhan blogimme kommenttiosiosta”, kaksikko Hostikka ja Kunttu iloitsevat.

Podcastien kuuntelu Suomessa jatkaa vahvaa kasvuaan. Asennemedian podcasteja on syyskuuhun mennessä kuunneltu yhteensä jo yli 1,5 miljoonaa kertaa ja kuuntelijamäärät ovat kasvaneet kesäkuusta syyskuuhun puolella miljoonalla. Syyskuun alussa lanseerattu Sara Parikan ja Johanna Puhakan suosittu Papupata-podcast on jo kuukaudessa päässyt yli kymmenentuhannen viikkokuuntelijan lukemiin.

“Myös mainostajat ovat löytäneet uuden kanavan pariin. Podcast on mediana hyvin intiimi. Kuuntelijalle syntyy helposti luottamussuhde podcastiin ja sen vetäjään. Äänen voimalla tehty suositus toimii kuin ystävän suositus. Asennemedia toteutti onnistuneen live-podcastin syyskuussa, kun Metti Forssellin ja Hanna Väyrysen suosittu Metti & Hanna lifestyle-podcastin jakso nauhoitettiin Helsingin Stockmannin asusteosastolla. Paikalle saapui runsaasti podcastin kuuntelijoita seuraamaan livelähetystä”, paljastaa podcast-liiketoiminnan johtaja Hanna Westerholm.

 

Lisätiedot:

Hanna Westerholm
podcast-liiketoiminnan johtaja
Asennemedia
hanna@asennemedia.fi
+358 50 505 1773

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä yhteensä 27 blogin ja podcastin kautta 180 000 suomalaista viikottain.

www.asennemedia.fi