Asennemedia nappasi riveihinsä uuden ajan sijoitusgurut

Tiedote 8.5.2019

Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander. Kuva: Sam Jamsen.

Asennemedia toivottaa tervetulleeksi Mimmit sijoittaa -vaikuttajat Pia-Maria Nickströmin ja Hanna Tikanderin. Huippusuosituista sijoitustapahtumistaan tunnetuksi tullut kaksikko aloittaa myös podcastin. Asennemedian organisaatio vahvistuu kahdella uudella henkilöllä, kun Annika Tainio aloittaa asiakkuusjohtajana ja Lilli Salminen tuottajana.

Mimmit sijoittaa -brändi siirtyy kokonaisuudessaan Asennemedialle. Aamiais- ja afterwork-tapahtumien, blogin ja Instagram-tilin rinnalla aloittaa toukokuussa myös sijoittamista käsittelevä podcast. Podcastissa tullaan käsittelemään sijoittamista nuorille naisille samaistuttavalla ja maanläheisellä tavalla. Ensimmäinen jakso ilmestyy 20.5.

Toivotamme Mimmit lämpimästi tervetulleiksi Asennemedialle“, sanoo Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen.

Seuraamme tarkkaan, mitä esimerkiksi Ruotsissa tapahtuu vaikuttajamarkkinoinnin saralla ja haemme jatkuvasti lisäinspiraatiota maailmalta. Mimmit sijoittaa -brändi on jo ilmiö. Se monipuolistaa Asennemedian tarjoomaa ja tarttuu ajankohtaiseen ja nuoria naisia puhuttavaan teemaan. Mimmien raikasta, viihdyttävää ja asiantuntevaa otetta tulevat rakastamaan niin seuraajat kuin asiakkaatkin. Podcastissa kiinnostaviin aiheisiin paneudutaan entistä syvemmälle“, Vartiainen jatkaa.

Olemme superfiiliksissä Asennemedian jengiin liittymisestä! Kevään mittaan järjestetyt Mimmit sijoittaa -tapahtumat ovat olleet huippusuosittuja, mikä on tietenkin hieno homma, mutta toisaalta harmittavaa, että olemme joutuneet myymään niin monelle ”ei oota”. Mimmit sijoittaa -podin myötä pääsemme levittämään tietoa sijoittamisesta kaikille halukkaille – mimmien twistillä, kuten aina“, Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander sanovat.

Annika Tainio Lilli Salminen
Annika Tainio & Lilli Salminen

Keväästä asti osa-aikaisesti työskennellyt Annika Tainio vahvistaa syyskuun alusta lähtien Asennemedian myyntiorganisaatiota kokopäiväisesti. “Odotan innolla syksyä, kun pääsen täysillä mukaan Asennemedian jengiin ja vaikuttajamarkkinoinnin maailmaan. Inspiroidun valtavasti blogeista ja podcasteista. Myyjänä pääsen nyt mukaan näiden kaupallistamiseen, minkä koen erittäin mielenkiintoisena. Mukanani Asennemedialle tuon kokemukseni premium-mobiilimainonnan ja affiliate -mainonnan myynnistä, asiakaslähtöisen myyntityön sekä positiivisen asenteen“, Tainio kertoo.

Lilli Salminen tuo Asennemedialle monipuolista viestintäosaamista niin asiakkaan kuin toimistonkin puolelta.
Olen seurannut blogimaailman ja vaikuttajamarkkinoinnin kehittymistä sen alkuajoista lähtien, aluksi oman blogin ja myöhemmin opintojen sekä työn kautta. Työhistoriani on sisältömarkkinoinnin, sisällöntuotannon ja sosiaalisen median parissa ja nyt halusin syventyä tarkemmin vaikuttajamarkkinoinnin maailmaan. Olen pitänyt Asennemediaa yrityksenä silmällä jo pidempään. Rento, mutta ammattimainen meininki on välittynyt myös ulospäin, joten nyt on ilo olla mukana tässä jengissä!” Salminen toteaa.

Ulla Vartiainen iloitsee Asennemedian tiimin kasvamisesta. “Annika Tainio ja Lilli Salminen täydentävät porukkamme upeasti ja olemme iloisia saadessamme heidät joukkoomme. Etenkin podcast-liiketoiminnan kasvu ja podcastien herättämä suuri kiinnostus avaavat meille upeita mahdollisuuksia mainostajien ja vaikuttajien kanssa“, Vartiainen sanoo.

 

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Toimitusjohtaja, Asennemedia Oy
+358 50 3239626
ulla@asennemedia.fi

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä yhteensä 28 blogin ja podcastin kautta jo yli 200 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi