Kolmatta lastaan odottava Sara Parikka Asennemedialle

Tiedote 02.10.2019

Sara Parikka. Kuva: Sam Jamsen.

Vaikuttaja-agentuuri Asennemedia vahvistaa rivejään, kun Sara Parikan blogi siirtyy Asennemedian edustukseen. Huippusuosittu Parikka tavoittaa kanaviensa kautta satoja tuhansia suomalaisia viikossa. Lokakuun alusta Asennemedialle siirtyvät myös Tuplakääk ja Hei baby -podcastit.

Sara Parikan tuorein blogipostaus Asennemedian riveissä on ihana paljastus perheenlisäyksestä. Sara Parikka ja kollega Johanna Puhakka ovat jo yli vuoden ajan tehneet huippusuosittua Papupata-podcastia, joka niin ikään kuuluu Asennemedian agentuuriin, joten blogikumppanuus Parikan kanssa on luonnollinen siirtymä. Lähiaikoina tullaan myös kuulemaan tunteellinen podcast-jakso, jossa Sara Parikka kertoo raskausuutiset Johanna Puhakalle.

”Blogi on minulle rakas kanava ja tulevina kuukausina siellä tullaan seuraamaan talon rakennusprojektia, sisustamista, ruuan laittoa ja vauvan odotusta keskellä lapsiperhearkea”, Sara Parikka kertoo.

”Toivon blogini jakavan positiivista fiilistä ja inspiraatiota. Olen ylpeä siitä, millainen yhteisö blogin ympärille on kasvanut ja olen täynnä uusia ideoita tulevaisuuden varalle”, Parikka jatkaa. Sara Parikan seuraajat ovat poikkeuksellisen sitoutuneita.

Sara Parikka on toivottu lisäys Asennemedian blogitarjontaan. Parikan blogi tarjoilee aimo annoksen lisää kaivattua, samaistuttavaa perheaiheista sisältöä Asennemedian blogien seuraajille. Perhe-elämästä, hyvinvoinnista ja yrittäjyydestä kertova blogi myös uudistuu täysin siirtymisen yhteydessä. Tulevaisuudessa Sara Parikan blogi jatkaa itsenäisellä alustalla ja saa uuden ja raikkaan visuaalisen ilmeen.

”Olen erityisen iloinen, että voimme Asennemedialla tarjota entistä enemmän perheaiheisia sisältöjä seuraajillemme”, sanoo Asennemedian strategi Noora Kunttu. ”Perhearkea tarkastellaan näinä aikoina monesti joko vauvakadon, uupumuksen tai ongelmien kautta. Me haluamme tuoda keskusteluun lisää värejä, spontaania iloa ja tavallista elämää”, Kunttu jatkaa.

Tuplakääkin Kirsikka Simberg & Enni Koistinen
Hei babyn Kirsikka Simberg & Vivian Nick. Kuvat: Lilli Salminen

Asennemedia kasvattaa tarjoomaansa myös podcast-puolella, kun rakastetut Tuplakääk ja Hei baby -podcastit siirtyvät Asennemedian agentuuriin. Kirsikka Simbergin ja Enni Koistisen luotsaama Tuplakääk paneutuu lämmöllä, huumorilla ja asiantuntemuksella Hollywoodin julkkisjuoruihin ja tarjoaa arjen eskapismia aivoille. Tuplakääk aiheuttaa spontaaneja naurunpyrskähdyksiä joka tiistai.

”Olemme edelleen todella häkeltyneitä Tuplakääkin saamasta suosiosta. Kuuntelijamme ovat todella aktiivisia ja intohimoisia aiheistamme (kuten mekin!) ja saamme todella paljon viestejä käsittelemistämme julkkiksista ja toiveita uusiin aiheisiin”, paljastavat Kirsikka Simberg ja Enni Koistinen.

”Tuplakääkin Instagram-tili toimii podcastin jatkeena ja tosifanien kohtaamispaikkana. Me haluamme osoittaa, että voi olla samaan aikaan fiksu ja kiinnostunut Hollywoodin julkkisjuoruista”, he jatkavat. Tuplakääkin naiset odottavat innolla uusien kuuntelijoiden aivopesemistä salaliittoteorioihin ja feikkisuhteiden ruotimiseen.

Perhe- ja vauva-aiheet ovat tulevana vuonna erityisen hyvin edustettuina, kun Hei baby -podcast liittyy Asennemediaan lokakuun alusta. Hei baby tarjoaa modernia äitiyttä, vertaistukea ja vauvaviihdettä joka maanantai. Hei babya tekevät Vivian Nick ja Kirsikka Simberg. Kaksi hyvin erilaista persoonaa samassa elämäntilanteessa keskustelee kokemuksistaan esikoisten äiteinä.

”Idea Hei Baby -podcastista syntyi jo silloin, kun vielä yritin tulla raskaaksi, ja janosin elämänmakuista, positiivista ja samaistuttavaa fiilistelyä odotusajasta ja äitiydestä”, kertoo Vivian Nick. ”Liian usein keskustelu aiheen ympärillä on joko turhan siloiteltua tai pelkkiä kauhutarinoita. Rehellisten kokemuksien jakaminen tuntuu terapeuttiselta ja on palautteen perusteella todella tervetullutta”, Nick jatkaa. Hei babyn Kirsikka Simberg ja Vivian Nick iloitsevat siitä, että podcastin pariin on löytänyt runsaasti myös sellaisia kuulijoita, joille vauva-aiheet eivät ole ajankohtaisia.

Lue Sara Parikan blogia täällä.

Kuuntele Tuplakääk-podcastia täällä.

Kuuntele Hei baby -podcastia täällä.

Lisätiedot:

Noora Kunttu
Strategi, Asennemedia Oy
noora@asennemedia.fi
050 323 6752

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä yhteensä 28 blogin ja podcastin kautta jo yli 500 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi