Asennemedia kasvaa ja rekrytoi uusia vaikuttajia ja työntekijöitä

Tiedote 9.1.2020

 

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedian riveissä aloittavat tammikuussa yes girl -sivustolta tutut Petra Wettenranta, Kriselda Mustonen ja Adama Sofia Jallow.

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedia kasvaa, kun tammikuussa aloittaa kaksi uutta podcastia. Suositulta yes girl -sivustolta tutut Petra Wettenranta, Kriselda Mustonen ja Adama Sofia Jallow aloittavat yes girl -hyvinvointipodcastin.

”Me yes girlit, eli Adama, Kriselda ja Petra, keskustelemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista rennolla asenteella. Luvassa on inspiraatiota itsensä kehittämiseen positiivisen psykologian sekä omien elämänkokemustemme kautta – pizzaa ja viiniä unohtamatta”, kertovat Wettenranta, Mustonen ja Jallow.

Seuraajamme ovat avoimia, tasapainoa ja henkistä hyvinvointia hakevia tyyppejä. Materian sijaan he panostavat elämänlaatuunsa niin fyysisellä kuin psyykkisellä tasolla. Uudet kokemukset, hyvä ruoka ja uteliaisuus maailmaa kohtaan yhdistävät meitä”, Wettenranta, Mustonen ja Jallow jatkavat.

Podcastissa kuullaan muun muassa Adama Sofialta nuoren yrittäjän ja tuoreen äidin kokemuksia, Kriseldalta itämaisten oppien soveltamisesta länsimaalaiseen kulttuuriin ja juuri expat-vuoden New Yorkissa päättäneeltä Petralta Ison Omenan kuumimmista hyvinvointitrendeistä”, naiset luettelevat.

Petra Wettenranta, Kriselda Mustonen ja Adama Sofia Jallow. Kuva: Salla Lummi

Aamukahvilla-blogista tuttu Henriikka Reinman aloittaa tammikuussa samannimisen keskusteluohjelmatyyppisen podcastin. Podcastissa tullaan käsittelemään Reinmanin seuraajien rakastamia teemoja, kuten unelmia, opiskelua, ystävyyttä ja ympäristöaiheita. Mukana studiossa on aina vaihtuva, kiinnostava vieras.

Henriikka Reinman. Kuva: Lilli Salminen

Lisäksi Asennemedialla on aloittanut Niklas Salonen asiakkuuspäällikkönä. Salonen on työskennellyt aiemmin viestintätoimisto Vapa Medialla.

Olen seurannut Asennemedian kasvua jo pidemmän aikaa. Asennemedian projektit sekä työt ovat olleet todella mielenkiintoisia ja tätä päivää. Työt vaikuttavat juuri sellaisilta, joissa haluan ehdottomasti olla tulevaisuudessa myös mukana. Tuon mukanani Asennemedialle vahvaa myynti- ja markkinointiosaamistani.  Odotan innolla pääseväni tekemään töitä alan arvostetuimpien mielipidevaikuttajien kanssa”, kertoo Salonen.

Tapahtumatuotantojen osaamista puolestaan tuo mukanaan Erika Lumme, joka on aloittanut Asennemedialla tuottajana. Lumme työskenteli aiemmin tapahtumatoimisto Roofissa.

Asennemedian podcasteja voi kuunnella mm. Acastissa, iTunesissa ja Spotifyssa.
Kuuntele Aamukahvilla-podcastia täällä.

Lisätiedot:

Noora Kunttu
Strategi, Asennemedia Oy
noora@asennemedia.fi
050 323 6752

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä yhteensä 28 blogin ja podcastin kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi