Asennemedia uudistaa visuaalisen ilmeensä: ”Haluamme pitää katseen tulevaisuudessa”

Tiedote 15.4.2020

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedia uudistaa visuaalisen ilmeensä. Uusi, värikkäämpi ilme näkyy niin nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa kuin asiakaspresentaatioissakin. Ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi graafinen suunnittelija Ida Timonen.

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedia uudisti visuaalisen ilmeensä vastaamaan paremmin omaa persoonaansa. Uusi ilme on värikkäämpi, lämpimämpi ja vähemmän vakava.

”Meille oli tärkeää jatkaa jo viime vuonna aloitettua uudistustyötä, vaikka korona heittikin hetkeksi kaiken sekaisin alallamme”, kertoo Asennemedian strategi Noora Kunttu.

”Haluamme pitää katseen tulevaisuudessa. Vaikka juuri nyt sopeudumme muiden yritysten tapaan vallitseviin oloihin, pidämme kiinni tavoitteestamme olla Suomen parhaiten voivien ja jaksavien vaikuttajien agentuuri”, Kunttu jatkaa. ”Uusi ilme kuvaa lämpöä, huumoria ja yhteisöllisyyttä, joiden kannattelemina haluamme toimia. Meille oli myös tärkeää, että ilmeen suunnittelee oman talon osaaja, Ida Timonen”, Kunttu päättää.

”Pyrin etsimään pehmeitä ja helposti lähestyttäviä värejä ja muotoja, jotka ovat samalla raikkaita sekä uskottavuutta ja luotettavuutta viestiviä”, kertoo Ida Timonen.

”En halunnut värimaailmasta liian hempeää tai suloista. Oikea tunnelma syntyy murretuilla sävyillä. Minttua ja korallia on myös Asennemedian toimiston sisustuksessa, joten kokonaisuus on yhtenäinen”, Timonen jatkaa. Aaltokuvio kuvastaa puolestaan vaikuttajamarkkinointia – se muuttaa koko ajan muotoaan ja sopeutuu eri aikoihin ja tilanteisiin.

Asennemedian brändiuudistus jatkuu seuraavaksi audiosuunnittelulla. Seuraavaksi työpöydällä ovat podcastien äänimaailma, äänilogo ja toimiston äänimaisema. Audiosuunnittelusta vastaa Asennemedian audio creative Miikkael Anttila.

Lisätiedot:

Noora Kunttu
Strategi, Asennemedia Oy
noora@asennemedia.fi
050 323 6752

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä yhteensä 30vaikuttajansa kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi