Valkoinen Harmaja -kanavien Suvi Melender-Lågland Asennemedialle

Suomen suosituimpiin sisustusvaikuttajiin lukeutuva Suvi Melender-Lågland siirtyy Valkoinen Harmaja -kanaviensa kanssa Asennemedian edustukseen 1.8.2020 alkaen. Valkoinen Harmaja on ollut Suomen luetuimpia kodinsisustukseen keskittyviä blogeja jo vuodesta 2010.

Valkoinen Harmaja -kanavista tunnettu Suvi Melender-Lågland siirtyy Asennemedian edustukseen 1.8.2020. Melender-Lågland jakaa kanavissaan ajatuksia ja inspiraatiota kodinsisustukseen ja kotona viihtymiseen.

Suvi Melender-Lågland.

Melender-Låglandin Valkoinen Harmaja -blogi on yksi Suomen suosituimmista sisustusblogeista, joka on inspiroinut ajattomaan mutta moderniin ja kestävään sisustukseen jo perustamisestaan vuodesta 2010 alkaen. Melender-Låglandin koti, Valkoinen Harmaja, sekä kesämökki, Villa Fregatti, ovat Valkoinen Harmaja -kanavien kantava voima: kodin ja mökin sisustus skanditrendeistä ja kestävistä valinnoista ammentaen on Suvi Melender-Låglandin intohimo, jonka perässä kymmenet tuhannet suomalaiset seuraajat etsiytyvät hänen sisältöjensä pariin joka viikko.

”Siirryn innoissani Asennemedialle! Olen pitkään seurannut ihaillen agentuurin toimintaa ja luotan siihen, että omat ideani jalostuvat entisestään huippuammattilaisten tukemana”, kertoo Suvi Melender-Lågland, ja jatkaa: ”Nyt voimme myös siskoni, Muoti mielessä -blogin Annen, kanssa keksiä lisää yhteisiä projekteja!” Melender-Låglandin sisko, Anne Melender, on niin ikään Asennemedian edustuksessa Muoti mielessä -kanaviensa kanssa. Siskokset jakavat rakkauden sisustukseen ja designiin, ja ovatkin järjestäneet yhdessä muun muassa kodin sisustukseen keskittyviä Instagram Live -lähetyksiä. 

”Omissa kanavissani haluaisin jatkossa tuoda entistä enemmän esiin laajasti erilaisia lifestyle-sisältöjä sisustuksen säilyessä kuitenkin pääteemana. Intohimoisena sisustajana hion kotimme ja vapaa-ajankotimme Villa Fregatin ilmettä jatkuvasti ajattomaan ja kestävään tyyliin. Inspiroivia ideoita, kauniita hetkiä ja uusia löytöjä – niitä haluan tarjota kanavissani”, Melender-Lågland avaa ajatuksiaan kanaviensa tulevaisuudesta Asennemedian edustuksessa.

”On ilo saada Asennemedian riveihin sellainen blogikonkari kuin Suvi”, sanoo Asennemedian podcastien kehitysjohtaja Noora Kunttu. ”Suvilla on vuosien kokemus vaikuttajamarkkinoinnista ja syvällinen ymmärrys siitä, millaiset sisällöt palvelevat seuraajia. Blogien valttikortti on niiden erinomainen hakukonejälki, joka takaa esimerkiksi kaupallisten kumppanuuksien pitkän hännän”, Kunttu jatkaa.

Tutustu Suvi Melender-Låglandin kanaviin

Valkoinen Harmaja -blogi
@suvim_valkoinenharmaja Instagramissa
@villa.fregatti Instagramissa

Lisätiedot:

Noora Kunttu
Kehitysjohtaja, podcastit
Asennemedia Oy
+358 50 323 6752
noora@asennemedia.fi

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita vaikuttajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä noin 30 vaikuttajansa kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi