Sisustuksen huippuammattilainen Hanna Sumari Asennemedian edustukseen

Räväkkä ja rakastettu, perinteisestäkin mediasta tuttu Hanna Sumari aloittaa Asennemedian edustuksessa lokakuun alussa. Sumarin kokemus TV-tuotannoista, printtimediasta ja somevaikuttajan työstä on herkullinen kokonaisuus ja vahvistaa Asennemedian ennestäänkin monipuolisen vaikuttajajoukon osaamista.

Hanna Sumari. Kuva: Numi Nummelin

Leikin lapsena arkkitehtia ja piirsin millimetripaperille taloja ja koteja. Arkkitehtia minusta ei kuitenkaan tullut, vaan sisustustoimittaja. Rakastan kauneutta ja kauneuden luomista. Kauniissa ympäristössä voin hyvin”, kertoo Hanna Sumari. Sumarin kanavavalikoimaan tulevat alkuvaiheessa kuulumaan blogi ja Instagram, tv-tuotantojen jatkuessa ympärivuotisesti.  

Sumarin kanavissa tullaan näkemään leivontaa, sisustusta, sallittua matkailua sekä muotia ja kosmetiikkaa. Joulun alla syntyvä toinen lapsenlapsi ja isovanhemman elämä kirvoittavat tunteikkaita sisältöjä. Myös kipakat kannanotot kuuluvat olennaisesti Sumarin tyyliin.

On ilo saada Asennemedian riveihin näin monipuolinen ja hurmaava persoona kuin Hanna Sumari”, sanoo Asennemedian perustaja ja toimitusjohtaja Ulla Vartiainen. ”Hannalla on vuosien kokemus työstä media-alalla niin liikkuvassa kuvassa, printissä, kuin vaikuttajamarkkinoinnin parissakin. Hänellä on syvällinen ymmärrys siitä, millaiset sisällöt palvelevat seuraajia sekä herättävät tunteita ja keskustelua.”, Vartiainen jatkaa.

”Suunnittelemme jatkossa yhdessä Hannan ja muiden vaikuttajien kanssa heidän uraansa entistä monipuolisemmin. Yhteistyöt Hannan kanssa tulevat laajenemaan myös perinteisen median puolelle sekä tapahtumajuontoihin ja tämä suunta on nähtävissä myös muiden Asennemedian edustuksessa olevien persoonien urakehityksessä.”

Lue Hanna Sumarin blogia täällä.
Seuraa Hannaa Instagramissa täällä.

Lisätiedot:

Ulla Vartiainen
Perustaja, toimitusjohtaja
Asennemedia Oy
ulla@asennemedia.fi

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita vaikuttajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä noin 30 vaikuttajansa kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi