Asennemedia jatkaa kasvuaan vaikuttajamarkkinointialan kehittyessä

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedia kasvaa ja on rekrytoinut uuden vaikuttajan sekä työntekijän vastaamaan alan monipuolistuviin tarpeisiin. Asennemedian riveissä ovat aloittaneet luova suunnittelija Onerva Österberg ja vaikuttajana Eveliina ”Eevsku” Tistelgren.

Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta Asennemedia on jatkanut kasvuaan, ja rekrytoinut uusia vaikuttajia ja työntekijöitä. Podcastit ovat jatkaneet kasvuaan, ja Asennemedia haluaa vastata monipuolistuvan alan tarpeisiin sekä tukea podcastiensa kasvua ja kehitystä. Onerva Österberg on aloittanut Asennemedialla Senior Creativena, keskittyen podcastien konseptointiin ja niiden sisältöjen kehittämiseen. Österberg on pitkän linjan media-ammattilainen, joka on tehnyt uraansa muun muassa MTV:llä vastaavana tuottajana kotimaisen viihteen parissa.

Onerva Österberg. Kuva: Niklas Salonen

On upeaa aloittaa Asennemedialla, kasvavassa, modernissa, inspiroivassa ja tiukasti tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Lisäksi olen mielenkiinnolla seurannut yrityksen satsausta työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Uskon puolestani tuovani yritykseen uutta osaamista ja näkökulmaa, kiitos pitkän televisiotaustani MTV:n vastaavana tuottajana. Asennemedialla on erittäin laadukas vaikuttajapooli ja odotan innolla heidän kanssaan työskentelyä sekä uusien podcastien suunnittelua ja toteuttamista“, Österberg kertoo.

Podcastien pariin tullaan ennen kaikkea viihtymään ja oppimaan uutta. Kuulijoiden vaatimustaso on noussut samalla kun audiosisällön tarjonta on laajentunut”, kertoo Asennemedian podcastien kehitysjohtaja Noora Kunttu.

Myös vaikuttajat ovat erittäin halukkaita oppimaan uutta, kehittymään ammatillisesti ja tarjoamaan seuraajilleen aina vain puhuttelevampaa sisältöä. Onerva Österbergin syvällisen viihdeosaamisen ja kokemuksen avulla palvelemme vaikuttajiamme, heidän seuraajiaan ja tätä kautta myös asiakkaitamme entistä paremmin”, Kunttu jatkaa.

Entinen ammattiurheilija, valmentaja ja somevaikuttaja Eveliina ”Eevsku” Tistelgren on liittynyt Asennemediaan. Tistelgrenin kanavat täydentävät Asennemedian monipuolista vaikuttajaverkostoa entisestään. Tistelgren on kirjoittanut blogia matkastaan ammattiurheilijana jo 10 vuoden ajan, ja nykyään hän keskittyy sisällöntuotannossaan erityisesti Instagramiin. Hänen sisältönsä käsittelevät laajasti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Eveliina “Eevsku” Tistelgren. Kuva: Anne Barck


”Olen tehnyt vuosia monia asioita aika itsenäisesti, mutta etenkin urheilun onnistumisten kautta opin sitä, kuinka tärkeää on löytää oikeat ihmiset ympärilleen. Tiimissä on aina enemmän voimaa ja lisäksi on kivempaa tehdä porukassa! Asennemediasta olen saanut erittäin ammattitaitoisen, inspiroivan, laadukkaan ja ajantasalla olevan kuvan ja lähdenkin erittäin kiitollisena mukaan tähän upeaan porukkaan. Kiitos Asennemedia ja koko tiimi, ilo olla mukana!”
Tistelgren kertoo tunnelmistaan.

Tutustu Eevskun kanaviin:

Instagram @eevsku

Blogi eevsku.fi

YouTube Eevsku

Lisätiedot:

Noora Kunttu

Kehitysjohtaja, podcastit, Asennemedia Oy

+358 50 3236752

noora@asennemedia.fi

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita vaikuttajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä noin 30 vaikuttajansa kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi