Suosikkivaikuttajat Janita Autio ja Arttu Mustonen aloittavat sinkkupodcastin yhdessä

Valokuvaaja Janita Autio ja lifestyle-vaikuttaja Arttu Mustonen aloittavat yhdessä Toivottomat sinkut -podcastin. Entinen lähes kihlapari ja nykyinen ystäväpari tuskailevat viihteellisessä podcastissa sinkkuelämän kliseitä ja kummallisuuksia. Podcastin tuottaa Asennemedia.

Huippusuosittu valokuvaaja Janita Autio ja Mustarttu-kanavistaan tunnettu lifestyle-vaikuttaja Arttu Mustonen aloittavat yhdessä Toivottomat sinkut -podcastin. Joka torstai ilmestyvässä podcastissa kuullaan kaksikon hulvattomimmat huomiot sinkkuelämästä, Tinderistä ja treffeistä. Podcast toimii myös vertaistukena ja päästää kuuntelijat osallistumaan keskusteluun. Podcastin tuottaa Asennemedia.

Saimme idean podcastiin siitä, että sinkkuudesta puhutaan aika vähän ääneen julkisesti. Parisuhteita ja kaikkea niihin liittyvää hehkutetaan kyllä, mutta me sinkut jäämme aivan yksin. Sinkkuhommat osaavat välillä todella ottaa aivoon, mutta myös naurattaa. Halusimme siis paikan, jossa tarinoita ja omia ajatuksia voi surutta jakaa ja sitä kautta olla vertaistueksi muille”, kertoo Arttu Mustonen.

Kuva: Meri Autio

Yksinasuvien määrä on kasvanut vuodesta toiseen, joten Toivottomat sinkut on varsin ajankohtainen podcast. Haluamme Asennemedialla tarjota suomalaisille entistä enemmän laadukasta viihdettä, joten olemme onnekkaita, kun saamme tämän lämpöä ja huumoria tarjoavan kaksikon riveihimme”, kertoo Asennemedian podcastien kehitysjohtaja Noora Kunttu.
Tulemme vuoden 2021 aikana lanseeraamaan useita uusia podcasteja, joille Toivottomat sinkut on alkusoittoa”, Kunttu jatkaa.

Asennemedian podcasteja kuunnellaan noin 1,2 miljoonaa kertaa kuussa. Tyypillisimmin podcasteja kuunnellaan matkalla jonnekin tai esimerkiksi kotitöitä tehdessä. Asennemedian muita podcasteja ovat muun muassa Jäljillä, Tuplakääk, Mimmit sijoittaa ja Afterwork.

Kuuntele Toivottomat sinkut -podcastia täällä.

Seuraa Toivottomia sinkkuja Instagramissa täällä.

Lisätiedot:

Noora Kunttu
Kehitysjohtaja, podcastit
Asennemedia Oy
noora@asennemedia.fi
050 323 6752

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä yhteensä 30 vaikuttajansa kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi