Fatim Diarra Afterworkin abortti-jaksossa, Maaret Kallio Perjantain parhaissa

Tässä muutamia poimintoja siitä, mitä Asennemedian podcasteissa kuullaan 12.2. – 18.2.

Homevialaura-kanavista tutun Laura Tirkkosen Kaunis järjestys -podcastissa vieraana oleva Sara Parikka paljastaa olevansa mestari rajaamaan kuvia, kun häneltä kysytään, onko upouudessa ja kauniissa omakotitalossa aina siistiä. Kolmen lapsen äiti Sara myös paljastaa, millaista tavarakasvatusta antaa lapsilleen, kun kotiin tulee jatkuvasti uusia PR-lähetyksiä ja mainoskampanjoihin kuvattavia leluja.
 
Perjantain parhaat -podcastissa psykoterapeutti Maaret Kallio antaa vinkit parisuhteen vaalimiseen korona-aikana. Kallio myös paljastaa, räjähtääkö hän itse lapsilleen koskaan.
 
Afterwork-podcastissa Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra kertoo, miksi oikeus aborttiin on ihmisoikeus. Lisäksi kaksi Afterworkin jäsenistä tulee ulos abortti-kaapista. Afterworkia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen.

Mimmit sijoittaa -kaksikko saa vieraakseen huippusuositun Leadcastin Essi Weserin ja Maria Wasastjernan.
 
Lisätiedot: 

Noora Kunttu
Kehitysjohtaja
noora@asennemedia.fi
0503236752