Kirsi Piha Perjantain parhaat -podcastissa, Alma Hätönen Ysäri4ever-podcastissa

Aloitamme viikkokirjeen, jossa kerromme, mitä podcasteissamme tapahtuu tulevalla viikolla. Asennemedia edustaa Suomen suurimpia ja arvostetuimpia monikanavaisia henkilöbrändejä. Podcastejamme ovat muun muassa Jäljillä, Mimmit sijoittaa, Afterwork, Tuplakääk ja Toivottomat sinkut. 

5.2. Perjantain parhaat -podcastissa Helsingin pormestarikilpaan lähtenyt Kirsi Piha kertoo, miksi ilmoitti pormestariehdokkuudestaan somessa. Kirsi jakaa vinkkejään työn ja perheen yhdistämiseen ja lukemiseen sekä kertoo, mitä yrityksissä pitäisi tehdä toisin tasa-arvon saavuttamiseksi. Kuuntele näyte tästä.

8.2. Mimmit sijoittaa -podcast kertoo, kuinka toimia juuri nyt, kun pörssikurssit heittelevät. Sarjan seitsemäs tuotantokausi alkaa ajankohtaisten pörssiuutisten kommentoinnilla. 

8.2. Ysäri4ever-podcastissa Alma Hätönen avautuu lapsuudestaan 90-luvulla ja kertoo, kuinka tippui jäihin. Jaksossa kuullaan myös romanttinen tarina siitä, kuinka Alman nykyinen avomies tuli ensimmäisille treffeille laastari poskessaan, koska tiesi Alman fanittavan räppäri Nellyä. 

9.2. Kaunis järjestys -podcast kertoo, miksi kotia kannattaa järjestää ja miten päästä alkuun. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on sisustussuunnittelija Helena Karihtala. ”En ole minimalisti vaan nautin kauniista tavaroista”, Helena tunnustaa. Kuuntele podcastin teaser tästä.

9.2. Kuuntele Tuplakääk-podcast ja opi, mikä syvempi merkitys on Kim Kardashianin keskijakauksella

Lisätiedot: 

Noora Kunttu
Kehitysjohtaja
noora@asennemedia.fi
0503236752