Artistimanageri Peppi Puljujärvi aloittaa Minä olen Peppi -podcastin: avaa ensimmäistä kertaa koko elämäntarinansa huostaanotosta musiikkimaailman etuvartioon

Yksi Suomen tunnetuimmista artistimanagereista, vaikuttajakentän pioneeri Peppi Puljujärvi aloittaa podcastin Asennemedialla. Podcastissa kerrotaan ensimmäistä kertaa Puljujärven koko elämäntarina rikkinäisestä lapsuudesta, huostaanotosta ja Amerikan vuosista aina tähän hetkeen ja pohdintoihin mahdollisesta äitiydestä.

Puljujärvi tuli tunnetuksi More to Love -blogista ja tänä päivänä hänet tunnetaan yhtenä suomalaisen musiikkikentän merkittävimmistä managereista, joka palkittiin juuri Vuoden Manageriksi musiikkialan arvostetussa Industry Awardseissa.

Kadun tämän podcastin tekemistä joka päivä, mutta vähintään yhtä usein olen ylpeä ja kiitollinen siitä, että saan vihdoin avata sydäntäni ja päästää irti joistain minua koko ikäni vaivanneista lukoista. Toivon, että ihmiset jotka ovat kokeneet jotain samaa kuin minä matkallani, saavat lohtua ja voimaa tästä podcastista”, kertoo Peppi Puljujärvi. Poikkeusaikana barrikadeille noussut Puljujärvi on kuluneen vuoden aikana paitsi ajanut kulttuurialan etua, myös käynyt läpi omaa, vaiherikasta elämäänsä. Uudessa podcastissa Puljujärvi vie kuulijat mukanaan matkalle lapsuuden huostaanotosta nykypäivään, ja pohdintoihin, voisiko Peppi Puljujärvestä vielä tulla äiti.

Peppi Puljujärvi. Kuva: Vilma Töyräs

Istuminen studiossa yksin kuulokkeet päässä on ollut hyvin terapeuttista, mutta laittanut minut myös välillä todella koville. Omien haavojen aukaiseminen ja tukahdutettujenkin muistojen kaivaminen esiin on tuonut pinnalle ristiriitaisia tunteita. Poikkeustilanne laittoi minut peilaamaan koko elämääni ja löysinkin itseni usein miettimästä tätä jo pitkään kytenyttä unelmaani omasta podcastista”, Puljujärvi jatkaa.

Minä olen Peppi -podcastin ensimmäinen jakso kuullaan 1.6. Podcastin jaksojen aiheita käsitellään myös Puljujärven johdolla Clubhouse-sovelluksessa, jossa kuuntelijat pääsevät uudenlaisella tavalla osallistumaan keskusteluun. Ensimmäisellä tuotantokaudella käsitellään Puljujärven lapsuutta, nuoruutta, huostaanottoa, elämää sijaiskodissa, nuoruuden huumaa ja sitä, miten ura lähtee uskomattomaan lentoon. Puljujärvi kertoo myös ensimmäistä kertaa tarinan siitä, kuinka hän valitsi nimensä ja millaista oli tehdä yhtä Suomen ensimmäisistä ammattimaisista blogeista ja asua New Yorkissa. Tuotantokauden loppupuolen jaksoissa käydään läpi Puljujärven unelmaa äitiydestä.

Minä olen Peppi -podcastissa käsitellään tärkeitä ja ajankohtaisia yhteiskunnallisia teemoja niin vanhemmuudesta kuin lasten ja nuorten hyvinvoinnistakin”, sanoo Asennemedian kehitysjohtaja Noora Kunttu. ”Peppi on inspiroiva persoona, jonka elämäntarina on mielenkiintoinen, koskettava ja empatiaa lisäävä. Juuri tällaiselle sisällölle podcastien kuuntelijat haluavat antaa aikaansa”, Kunttu jatkaa.

Asennemedia tuottaa Suomen suosituimpia lifestyle-podcasteja. Muita Asennemedian podcasteja ovat muun muassa Jäljillä, Mimmit sijoittaa, Tuplakääk, Kroonisesti ärhäkkä ja Hei baby.

Lisätiedot:

Noora Kunttu
Kehitysjohtaja

050 323 6752

noora@asennemedia.fi

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä yhteensä 30 vaikuttajansa kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi