Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto. Yritys perustettiin, jotta alan ammattilaisilla olisi yhteisö, jossa heitä arvostetaan, ja jossa he saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

Kuudessa vuodessa Asennemediasta on kasvanut monikanavainen toimija, joka pitää huolen luovan alan ammattilaisten kehittymisestä kanavariippumattomasti. Joukossamme on säihkyvää mimmi-energiaa sijoitus-twistillä, hyytävää true crime -tietoutta sekä bloggaajia, jotka ovat koukuttaneet seuraajiaan nerokkailla tulkinnoillaan jo yli kymmenen vuoden ajan.

Edustamme noin kolmeakymmentä vaikuttajaa, jotka inspiroivat satoja tuhansia seuraajia viikkotasolla eri kanavissa. He ovat tuttuja yhtä lailla perinteisestä mediasta kuin somekanaviensa kautta. Jokaisella on oma uniikki tapansa tuottaa sisältöä kuluttajille.

Miten kuvailisimme itseämme yrityksenä ja yhteistyökumppanina? Laadukas, lämminhenkinen ja ketterä. Meitä on helppo lähestyä ja vielä helpompaa on hypätä matkaan mukaan tekemään kanssamme jotain uutta mediakentällä. Osa yhteistyökumppaneistamme on luottanut meihin yrityksen alkumetreistä saakka ja teemme kaikkemme ideoidaksemme heille vuosi vuodelta tuloksellisempia kokonaisuuksia.

Asennemedialaiset

Ulla Vartiainen
CEO & founder
partner
ulla@asennemedia.fi

Asennemedian perustaja ja toimitusjohtaja Ulla on tarkka excel-nainen, jonka erityistaito on salamannopea asiakaspalvelu. Ulla ei epäröi ideoida uutta, tarttua isoihin haasteisiin tai tehdä sellaista, mitä kukaan muu ei ole vielä tehnyt. Ulla on palkittu alan edelläkävijä.

Katriina Salonen
account director
+358 44 5656276 
katriina@asennemedia.fi

Katriina on jo vuosia työskennellyt asiakkuusjohdollisissa tehtävissä erilaisissa medioissa. Asennemedialla tämä myyntiä rakastava joukkuepelaaja hallinnoi asiakkuuksia yhdessä aisaparinsa Amandan kanssa. Katriinalle on tärkeää hoitaa aina oma tonttinsa niin hyvin, että kaikki tiimikaveritkin pääsevät loistamaan omissa hommissaan. Katriina on täydellinen yhdistelmä luovuutta ja järjestelmällisyyttä, jolla on ”aina kaikki onnistuu” -asenne.

Katja Simula
account director
partner
+358 45 6924 161
katja@asennemedia.fi

Asiakkuusjohtaja Katja inspiroi asiakkaidensa lisäksi myös alaisiaan. Katja on Asennemedian projektipäälliköiden esihenkilö, joka syttyy positiivisesta psykologiasta ja ihmisten auttamisesta. Katja on auttanut monia vaikuttajia kaupallistamaan mahtavat ideat tuloksellisiksi kampanjoiksi. Etsi vaikka Instagramista #siivouscorner.

Annika Tainio
account director
partner
+358 40 7131 593
annika@asennemedia.fi

Asiakkuusjohtaja Annika on kokenut kettu, joka on tehnyt kaikkea mahdollista mediamyyntiin liittyvää. Aina positiivisen Annikan hanskat eivät ole koskaan hukassa vaan asiakkaat ja vaikuttajat saavat kerta toisensa jälkeen tarjoukset, palautteet ja ideat täsmällisesti ja täydellisyyttä hipoen. Tsak tsak tsak.

Noora Kunttu
development director
+358 50 3236 752
noora@asennemedia.fi

Noora vastaa podcast-liiketoiminnan kehityksestä sekä Asennemedian omasta PR:stä ja viestinnästä ja toimii usein myös Asennemedian virallisena äänitorvena erilaisissa puheenvuoroissa. Noora tekee myös luovaa suunnittelua kampanjoihin ja tukee vaikuttajia heidän henkilöbrändityössään. Noora on työskennellyt vaikuttajamarkkinoinnin parissa niin asiakkaana, vaikuttajana kuin nyt toimistonkin puolella. Hän lukee uteliaisuuksissaan kaikkea mahdollista ja välittää mahdollisimman paljon oppimastaan kollegoilleen.

Erika Lumme
project director
erika@asennemedia.fi

Erika vastaa Asennemedian projektinhallinnan kehittämisestä ja lisäksi hän on Annikan työpari. Erikan tausta on tapahtumatuotannossa, joten tällä naisella pysyy uskomaton määrä palloja ilmassa samanaikaisesti. Erika on energinen tehopakkaus, jonka ansiosta projektit pysyvät hallinnassa ja erinomaisessa hoidossa.
Toimistolaisista Erika johtaa lempinimien rankingia ja omistaa pienimmät toimistotossut.

Johanna Risku
project & social media manager
johanna@asennemedia.fi

Johannalla on kokemusta markkinointi- ja tapahtuma-alalta aina konseptoinnista tuotantoon, ja hän tunteekin monia eri puolia vaikuttajamarkkinoinnista. Projektipäällikön työn lisäksi Johanna vastaa Asennemedian omasta sosiaalisesta mediasta sekä toimii harjoittelijoiden esihenkilönä. Johanna on iloinen ja energinen ja rakastaa kouluttamista ja organisointia. Johanna on myös taitava kirjoittaja. Asiat ovat hyvissä käsissä, kun ne ovat Johannan hoidossa.

Salla Halme
project manager
salla@asennemedia.fi

Projektipäällikkö Salla on aloittanut Asenne-uransa harjoittelijana, joten tässäpä yksi esimerkki siitä, mihin harjoittelu meillä voi johtaa. Salla luotsaa työparinsa Katjan kanssa asiakkuuksia varmuudella ja kokemuksella. Sallalla pysyvät langat käsissä ja jokainen tehtävä tehdään huolella ja tarkkuudella.

Janika Immonen
project manager
janika@asennemedia.fi

Janika on osa podcast-tiimiä, ja hän editoi sekä kehittää podcastejamme yhdessä muun tiimin kanssa. Podcast-töiden lisäksi Janika vastaa projektipäällikkönä asiakasprojekteista. Janikan Asenne-ura on startannut työharjoittelujaksoilla, joita hän suoritti Asennemedialla kaksin kappalein. Janika on tarkka ja täsmällinen, mutta myös luova tekijä, joka ei hätkähdä kiirettä. Erityisosaamiseen kuuluvat paineensietokyky, kirjoittaminen ja rauhallinen, luova ote töihin.

Amanda Ikonen
project manager
amanda@asennemedia.fi

Amanda aloitti uransa Asennemedialla tuotannon harjoittelijana keväällä 2020. Iloinen ja toimeen tarttuva Amanda vastaa projektipäällikkönä kampanjoista yhdessä muiden tiimien kanssa, jonka lisäksi Amandalla on erityisvastuu koko projektitiimimme ajantasaisen datan ja analytiikan ylläpidossa sekä kehittämisessä. Amanda on tarkka, tunnollinen ja luotettava kollega, jonka puoleen on helppo kääntyä apua kaivatessaan, sillä Amanda auttaa aina.

Miikkael Anttila
audio creative
+358 40 6817 549
miikkael@asennemedia.fi

Miikkael vastaa Asennemedian studiosta ja siitä, miltä Asennemedia kuulostaa. Miikkael tekee äänisuunnittelua, editoi ja toimii kaikkien äänittäjien henkisenä tukena. Hän tietää, kuinka ääntä tulee käyttää, miten vedotaan tunteisiin ja millaiset tekniikat tuottavat parhaan mahdollisen muistijäljen. Miikkael myös tarvittaessa säveltää itse podcasteihin tunnusmusiikkia.

Tuulia Järvinen
partner
tuulia@asennemedia.fi

Tuulia kutsutaan mukaan aivoriiheen, kun tarvitaan ajattelua päivittäisrutiinien ulkopuolelta. Tuulia on visionääri, joka tekee konkreettisesti parempaa paikkaa – hän on nimittäin perustanut myös hyväntekeväisyysorganisaatio Vennerin. Tuulia on ollut Asennemedian osakas alusta saakka.