Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu itsenäisten vaikuttajien verkosto. Yritys perustettiin, jotta vaikuttajilla olisi yhteisö, jossa heitä arvostetaan, ja jossa he saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

Reilussa viidessä vuodessa Asennemediasta on kasvanut monikanavainen toimija, joka pitää huolen vaikuttajiensa kehittymisestä kanavariippumattomasti. Joukossamme on säihkyvää mimmi-energiaa sijoitus-twistillä, hyytävää true crime -tietoutta sekä bloggaajia, jotka ovat koukuttaneet seuraajiaan nerokkailla tulkinnoillaan jo yli kymmenen vuoden ajan.

Edustamme noin kolmeakymmentä sosiaalisen median vaikuttajaa. Podcasteillamme on parhaillaan yli miljoona kuuntelua kuukaudessa ja sosiaalisessa mediassa vaikuttajamme inspiroivat yhtä lailla satoja tuhansia seuraajia viikkotasolla. Edustamme myös perinteisessä mediassa tunnettuja kasvoja jotka ovat juontaneet isoja tapahtumia ja näytelleet Suomen suosituimmissa televisiosarjoissa.

Miten kuvailisimme itseämme yrityksenä ja yhteistyökumppanina? Laadukas, lämminhenkinen ja ketterä.  Meitä on helppo lähestyä ja vielä helpompaa on hypätä matkaan mukaan tekemään kanssamme jotain uutta vaikuttajamarkkinoinnin kentällä. Osa yhteistyökumppaneistamme on luottanut meihin yrityksen alkumetreistä saakka ja teemme kaikkemme ideoidaksemme heille vuosi vuodelta tuloksellisempia kokonaisuuksia.

Asennemedialaiset

Ulla Vartiainen
toimitusjohtaja, founder
ulla@asennemedia.fi

Asennemedian perustaja ja toimitusjohtaja Ulla on tarkka excel-nainen, jonka erityistaito on salamannopea asiakaspalvelu. Ulla ei epäröi ideoida uutta, tarttua isoihin haasteisiin tai tehdä sellaista, mitä kukaan muu ei ole vielä tehnyt. Ulla on palkittu alan edelläkävijä.

Annika Tainio
asiakkuusjohtaja
+358 40 7131 593
annika@asennemedia.fi

Asiakkuusjohtaja Annika on kokenut kettu, joka on tehnyt kaikkea mahdollista mediamyyntiin liittyvää. Aina positiivisen Annikan hanskat eivät ole koskaan hukassa vaan asiakkaat ja vaikuttajat saavat kerta toisensa jälkeen briefit, palautteet, ideat ja sisällöt täsmällisesti ja täydellisyyttä hipoen. Tsak tsak tsak.

Katja Simula
asiakkuusjohtaja
+358 45 6924 161
katja@asennemedia.fi

Asiakkuusjohtaja Katja inspiroi asiakkaidensa lisäksi myös alaisiaan. Katja on Asennemedian tuottajien esinainen, joka syttyy positiivisesta psykologiasta ja ihmisten auttamisesta. Katja on auttanut monia vaikuttajia kaupallistamaan mahtavat ideat tuloksellisiksi kampanjoiksi. Etsi vaikka Instagramista #siivouscorner.

Niklas Salonen
asiakkuuspäällikkö
+358 40 5532 667
niklas@asennemedia.fi

Myyntitiimin tuorein vahvistus, asiakkuuspäällikkö Niklas ilahduttaa asiakkaita sympaattisen palvelevalla tyylillään. Niklas toimii myös Asennemedian somesisältöjen virallisena kuvaajana, tämä monilahjakkuus on nimittäin myös varsinainen visuaalinen taituri. Niklas on myös toimiston soittolistojen ylipäällikkö.

Noora Kunttu
kehitysjohtaja, podcastit
+358 50 3236 752
noora@asennemedia.fi

Noora kehittää podcast-liiketoimintaa ja vastaa Asennemedian omasta viestinnästä. Noora tekee myös luovaa suunnittelua kampanjoihin ja tukee vaikuttajia heidän henkilöbrändityössään. Noora lukee uteliaisuuksissaan kaikkea mahdollista ja välittää mahdollisimman paljon oppimastaan kollegoilleen.

Miikkael Anttila
audio creative
+358 40 6817 549
miikkael@asennemedia.fi

Miikkael vastaa Asennemedian studiosta ja siitä, miltä Asennemedia kuulostaa. Miikkael tekee äänisuunnittelua, editoi ja toimii kaikkien äänittäjien henkisenä tukena. Hän tietää, kuinka ääntä tulee käyttää, miten vedotaan tunteisiin ja millaiset tekniikat tuottavat parhaan mahdollisen muistijäljen. Miikkael myös tarvittaessa säveltää itse podcasteihin tunnusmusiikkia.

Erika Lumme
vastaava tuottaja
erika@asennemedia.fi

Erika vastaa Asennemedian tuotantojen kehittämisestä ja lisäksi hän on Annikan työpari. Erikan tausta on tapahtumatuotannossa, joten tällä naisella pysyy uskomaton määrä palloja ilmassa samanaikaisesti. Erika on energinen tehopakkaus, jonka ansiosta projektit pysyvät hallinnassa ja erinomaisessa hoidossa.
Toimistolaisista Erika johtaa lempinimien rankingia ja omistaa pienimmät toimistotossut.

Salla Halme
projektipäällikkö
salla@asennemedia.fi

Projektipäällikkö Salla on aloittanut Asenne-uransa harjoittelijana, joten tässäpä yksi esimerkki siitä, mihin harjoittelu meillä voi johtaa. Salla luotsaa työparinsa Katjan kanssa asiakkuuksia varmuudella ja kokemuksella. Sallalla pysyvät langat käsissä ja jokainen tehtävä tehdään huolella ja tarkkuudella. Tampereen nainen ilahduttaa läsnäolollaan Asennetiimiä pari kertaa viikossa.

Johanna Risku
tuottaja
johanna@asennemedia.fi

Tuottaja Johannalla on kokemusta markkinointi- ja tapahtuma-alalta aina konseptoinnista tuotantoon, joten hän tuntee monia eri puolia vaikuttajamarkkinoinnista. Tuotantotöiden lisäksi Johanna vastaa myös Asennemedian oman sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä toimii harjoittelijoiden esihenkilönä. Johanna on iloinen ja energinen ja rakastaa kouluttamista ja organisointia. Johanna on myös taitava kirjoittaja. Asiat ovat hyvissä käsissä, kun ne ovat Johannan hoidossa.

Janika Immonen
podcast-tuottaja
janika@asennemedia.fi

Janika on osa podcast-tiimiä, ja hän editoi sekä kehittää podcastejamme yhdessä muun tiimin kanssa. Podcastien lisäksi Janika toimii Niklaksen oikeana kätenä eli tuottajana. Janikan Asenne-ura on startannut työharjoittelujaksoilla, joita hän suoritti Asennemedialla kaksin kappalein. Janika on tarkka ja täsmällinen, mutta myös luova tekijä, joka ei hätkähdä kiirettä. Erityisosaamiseen kuuluvat paineensietokyky, kirjoittaminen ja rauhallinen, luova ote töihin.

Ida Timonen
creative
ida@asennemedia.fi

Idaa saamme kiittää tämänkin sivuston upeasta ulkoasusta. Graafisen suunnittelun rautainen ammattilainen vastaa niin asiakaspresentaatioiden ja tarjousten ulkoasuista kuin Asennemedian yleisestä visuaalisesta ilmeestäkin. Idan salainen lahjakkuus on hauskojen tarrojen suunnittelu Instagram-tarinoihin. Hakusanalla ”asennemedia” pääset näkemään näitä Instassa. Myös Asennemedian oman Instagram-tilin erilaiset grafiikat ovat Idan käsialaa.

Tuulia Järvinen
osakas
tuulia@asennemedia.fi

Tuulia kutsutaan mukaan aivoriiheen, kun tarvitaan ajattelua päivittäisrutiinien ulkopuolelta. Tuulia on visionääri, joka tekee konkreettisesti parempaa paikkaa – hän on nimittäin perustanut myös hyväntekeväisyysorganisaatio Vennerin. Tuulia on ollut Asennemedian osakas alusta saakka.