Tarinamme

Unelmista ja Punavuorelaisesta olohuoneesta ponnistaen
vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijäksi

Asennemedia perustettiin vuonna 2015 toimitusjohtajamme Ulla Vartiaisen olohuoneessa.  Uudenlainen vaikuttajamarkkinointitoimisto perustettiin, jotta alan ammattilaisilla olisi yhteisö, jossa heitä arvostetaan ja jossa he saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

“Perustin Asennemedian olohuoneessani Punavuoressa, vain 100 metriä nykyisen toimistomme sijainnista. Tunsin, että ala kaipaa toimistoa, jossa vaikuttajien tarpeet ja heidän oma ymmärryksensä kanavista ja seuraajista huomioidaan. Halusin myös maksaa vaikuttajille asiaankuuluvan korvauksen heidän työstään.”
Ulla Vartiainen, CEO & founder

Samaiseen olohuoneeseen alettiin kutsua vieraaksi vaikuttajia, joista muodostui Asennejengin ensimmäinen kokoonpano. Asennejengiin liittyi joukko maan arvostetuimpia ja laadukkainta sisältöä tuottavia vaikuttajia, jotka toivat kanavansa yhteisen lipun alle Asennemedian edustukseen.

Vuosien varrella Asennemediasta on kasvanut monikanavainen toimija ja asiantuntijatoimisto, joka palvelee yhteistyökumppaneitaan strategisesti ja idearikkaasti. Edustamme edelleen pientä joukkoa alan arvostetuimmista tekijöistä, ja suunnittelemme kampanjakokonaisuuksia laajalti niin Suomen kirkkaimpien tähtien kuin nousevien mikrovaikuttajienkin kanaviin.

Toimistomme tiimiin olemme saaneet toivottaa tervetulleeksi osaajan toisensa perään, ja tänä päivänä olemmekin kirjava joukko vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia. Olemme saaneet myös osakkaita työntekijöidemme joukosta. Tiimimme tekee työtään yhtä lämpöisin ja läheisin tunnelmin kuin vuosia sitten Punavuorelaisen olohuoneen sohvalla istuessa – neliöitä meillä on nykyään enemmän, mutta silti keräännymme vieretysten sohvalle aina mahdollisuuden tarjoutuessa.

Asennemedian toiminta on laajentunut, mutta missiomme ei ole muuttunut. Meillä on lämpimät suhteet alan arvostetuimpiin tekijöihin ja haluamme työskennellä niin asiakkaan kuin vaikuttajankin suuntaan heidän aikaansa kunnioittaen, elämäänsä helpottaen ja tuloksellisia kampanjakokonaisuuksia suunnitellen.

Alkumetreiltämme asti olemme halunneet olla yrityksenä laadukas, lämminhenkinen ja ketterä. Meitä on helppo lähestyä, ja vielä helpompaa on hypätä matkaamme mukaan tekemään kanssamme jotain uutta mediakentällä. Osa yhteistyökumppaneistamme on luottanut meihin koko matkamme ajan, ja teemme kaikkemme ideoidaksemme heille vuosi vuodelta tuloksellisempia kokonaisuuksia.

Ja teemme sen kaiken Suomen parhaiden tekijöiden kanssa.