Tarinamme

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto. Yritys perustettiin, jotta alan ammattilaisilla olisi yhteisö, jossa heitä arvostetaan, ja jossa he saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

Kuudessa vuodessa Asennemediasta on kasvanut monikanavainen toimija, joka pitää huolen luovan alan ammattilaisten kehittymisestä kanavariippumattomasti. Joukossamme on säihkyvää mimmi-energiaa sijoitus-twistillä, hyytävää true crime -tietoutta sekä bloggaajia, jotka ovat koukuttaneet seuraajiaan nerokkailla tulkinnoillaan jo yli kymmenen vuoden ajan.

Edustamme noin kolmeakymmentä vaikuttajaa, jotka inspiroivat satoja tuhansia seuraajia viikkotasolla eri kanavissa. He ovat tuttuja yhtä lailla perinteisestä mediasta kuin somekanaviensa kautta. Jokaisella on oma uniikki tapansa tuottaa sisältöä kuluttajille.

Miten kuvailisimme itseämme yrityksenä ja yhteistyökumppanina? Laadukas, lämminhenkinen ja ketterä. Meitä on helppo lähestyä ja vielä helpompaa on hypätä matkaan mukaan tekemään kanssamme jotain uutta mediakentällä. Osa yhteistyökumppaneistamme on luottanut meihin yrityksen alkumetreistä saakka ja teemme kaikkemme ideoidaksemme heille vuosi vuodelta tuloksellisempia kokonaisuuksia.