Rekrytointi

Asennemedialla työskentelee joukko media-alan moniosaajia. Toimistojengimme pitää huolen luovan alan ammattilaisten hyvinvoinnista, kannustaa ja sparraa heitä työssään ja tukee sisällöntuotannossa. Yhteistyökumppanimme saavat meiltä asiantuntevaa palvelua, aina tuoreita kampanjaideoita ja saumattoman yhteistyöprosessin.

Alallamme tempo on kova ja tilanteet muuttuvat nopeasti – niinpä meillä on harvoin virallisesti avoimia paikkoja, mutta palkkaamme silti säännöllisen epäsäännöllisesti kunnianhimoisia (ja mukavia!) ammattilaisia. Haluatko luoda jotain uutta media-alalla, sykkiikö sydämesi laadukkaalle viihteelle ja sisällöille? Haluatko olla alasi paras, joko nyt tai tulevaisuudessa? Tässä tapauksessa voit laittaa meille avoimen hakemuksen.

hakemukset osoitteeseen

ulla@asennemedia.fi

Kevään 2020 harjoittelijat: Amanda ja Nea

Harjoittelu Asennemedialla

Harjoittelujaksot Asennemedialla ovat palkallisia ja pituudeltaan minimissään kolmen kuukauden mittaisia. Harjoittelu on loistava startti Asenne-uralle, muun muassa projektipäällikkömme Salla sekä podcast-tuottajamme Janika ovat aloittaneet uransa meillä harjoittelijoina.

Haemme tuotannon tiimiimme harjoittelijoita, joilla on ensisijaisesti asenne kohdillaan. Tuotannon harjoittelussa pääset avustamaan tuottajiamme ja asiakkuusvastaaviamme monipuolisissa tehtävissä aina tarjousten työstöstä raportointiin. Lisäksi pidämme silmämme auki audiopuolen harjoittelijoiden suhteen: audioharjoittelussa pääset podcast-tiimimme kanssa tuottamaan Suomen parhaita podcasteja. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut tuotannon vai audiopuolen harjoittelupaikoista.

harjoitteluhakemukset osoitteeseen

johanna@asennemedia.fi