Rekrytointi

Asennemedialla työskentelee joukko media-alan moniosaajia. Toimistojengimme pitää huolen luovan alan ammattilaisten hyvinvoinnista, kannustaa ja sparraa heitä työssään ja tukee sisällöntuotannossa. Yhteistyökumppanimme saavat meiltä asiantuntevaa palvelua, aina tuoreita kampanjaideoita ja saumattoman yhteistyöprosessin.

Yrityskulttuurimme on verraton – haluamme tehdä asiat Asennetwistillä. Asenne palkitaan mm. sillä, että saamme pitää palkallista lomaa niin paljon kuin haluamme, kunhan emme kuormita tiimikaveria liikaa. Kulttuurimme sopii kunnianhimoiselle henkilölle, joka antaa itsestään paljon työpaikalla, mutta jolle vapaa-aika on myös merkityksellistä. Slack-kanavamme hiljenevät illoiksi ja viikonlopuiksi ja kunnioitamme toistemme lomapäiviä ja vapaa-aikaa.

Haluatko luoda yhdessä kanssamme jotain uutta vaikuttajamarkkinoinnin saralla? Haluatko tehdä sen kunnianhimolla ja suurella sydämellä? Haluatko olla alasi paras, joko nyt tai tulevaisuudessa? Tässä tapauksessa voit laittaa meille avoimen hakemuksen.

hakemukset osoitteeseen

ulla@asennemedia.fi

Harjoittelu Asennemedialla

Harjoittelujaksot Asennemedialla ovat palkallisia ja pituudeltaan minimissään kolmen kuukauden mittaisia. Harjoittelu on loistava startti Asenne-uralle, muun muassa projektipäällikkömme Amanda ja Janika ovat aloittaneet uransa meillä harjoittelijoina.

Haemme tiimiimme harjoittelijoita, joilla on ensisijaisesti asenne kohdillaan. Harjoittelussa pääset avustamaan projektipäälliköitä ja asiakkuusvastaavia monipuolisissa tehtävissä aina tarjousten työstöstä raportointiin. Lisäksi pidämme silmämme auki audiopuolen osaajien suhteen: podcast-tiimimme kanssa voit päästä tuottamaan ja editoimaan Suomen parhaita podcasteja. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut.

Kevään 2021 harjoittelija Oona

harjoitteluhakemukset osoitteeseen

johanna@asennemedia.fi