Rekrytointi

Asennemedialla työskentelee joukko luovan alan moniosaajia. Toimistojengimme pitää huolen vaikuttajien hyvinvoinnista, kannustaa ja sparraa heitä työssään ja tukee sisällöntuotannossa. Yhteistyökumppanimme saavat meiltä asiantuntevaa palvelua, aina tuoreita kampanjaideoita ja saumattoman yhteistyöprosessin.

Vaikuttajamarkkinoinnissa tempo on kova ja tilanteet muuttuvat nopeasti – niinpä meillä on harvoin virallisesti avoimia paikkoja, mutta palkkaamme silti säännöllisen epäsäännöllisesti kunnianhimoisia (ja mukavia!) ammattilaisia. Tulevaisuudessa tulemme rekrytoimaan tuottajia, asiakkuusvastaavia, teknisiä osaajia erityisesti videotuotannon pariin ja kasvun myötä tulemme tarvitsemaan myös hr-osaamista.

hakemukset osoitteeseen

ulla@asennemedia.fi

Kevään 2020 harjoittelijat: Amanda ja Nea

Harjoittelu Asennemedialla

Harjoittelujaksot Asennemedialla ovat palkallisia ja pituudeltaan minimissään kolmen kuukauden mittaisia. Harjoittelu on loistava startti Asenne-uralle, muun muassa projektipäällikkömme Salla sekä podcast-tuottajamme Janika ovat aloittaneet uransa meillä harjoittelijana.

Haemme harjoittelijoita, joilla on erinomainen kirjoitustaito ja kyky luovaan tarinankerrontaan. Lisäksi pidämme silmämme auki audiopuolen harjoittelijoiden suhteen, kiinnostus podcasteihin katsotaan eduksi.

harjoitteluhakemukset osoitteeseen

johanna@asennemedia.fi