Rekrytointi

Asennemedialla työskentelee joukko media-alan moniosaajia. Toimistojengimme pitää huolen luovan alan ammattilaisten hyvinvoinnista, kannustaa ja sparraa heitä työssään ja tukee sisällöntuotannossa. Yhteistyökumppanimme saavat meiltä asiantuntevaa palvelua, aina tuoreita kampanjaideoita ja saumattoman yhteistyöprosessin.

Alallamme tempo on kova ja tilanteet muuttuvat nopeasti – niinpä meillä on harvoin virallisesti avoimia paikkoja, mutta palkkaamme silti säännöllisen epäsäännöllisesti kunnianhimoisia (ja mukavia!) ammattilaisia. Haluatko luoda jotain uutta media-alalla, sykkiikö sydämesi laadukkaalle viihteelle ja sisällöille? Haluatko olla alasi paras, joko nyt tai tulevaisuudessa? Tässä tapauksessa voit laittaa meille avoimen hakemuksen.

Etsimme parhaillaan asiakkuuspäällikköä vahvistamaan myynnin tiimiämme. Jos sinulla on vähintään vuosi kokemusta myyntitehtävistä media-alalla ja täytät ylläolevat kriteerit, laita meille hakemus!

hakemukset osoitteeseen

ulla@asennemedia.fi

Kevään 2020 harjoittelijat: Amanda ja Nea

Harjoittelu Asennemedialla

Harjoittelujaksot Asennemedialla ovat palkallisia ja pituudeltaan minimissään kolmen kuukauden mittaisia. Harjoittelu on loistava startti Asenne-uralle, muun muassa projektipäällikkömme Salla sekä podcast-tuottajamme Janika ovat aloittaneet uransa meillä harjoittelijoina.

Haemme tiimiimme harjoittelijoita, joilla on ensisijaisesti asenne kohdillaan. Harjoittelussa pääset avustamaan projektipäälliköitä ja asiakkuusvastaavia monipuolisissa tehtävissä aina tarjousten työstöstä raportointiin. Lisäksi pidämme silmämme auki audiopuolen osaajien suhteen: podcast-tiimimme kanssa voit päästä tuottamaan ja editoimaan Suomen parhaita podcasteja. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut.

harjoitteluhakemukset osoitteeseen

johanna@asennemedia.fi