Asennemedia on 173 000 suomalaista tavoittava vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä.

Asennemedia edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita bloggaajia ja podcastaajia, jotka aidosti puhuttelevat sitoutuneita seuraajiaan eri elämäntilanteissa ja kanavissa: blogeissa, podcasteissa ja sosiaalisessa mediassa.

Kaikki verkostomme kolmekymmentä kasvoa ovat tarkoin valittuja eturivin mielipidevaikuttajia: palkittuja ja arvostettuja asiantuntijoita sekä monipuolisia media- ja viestintäalan osaajia, joilta luonnistuvat kuva-, teksti-, ääni- ja videotuotannon lisäksi luovat toteutukset reseptiikasta stailauksiin ja tapahtumiin. Tuotamme sisältöä myös asiakkaiden omiin kanaviin.

Tavoitamme tehokkaasti tyylistä, ruoasta, hyvinvoinnista, kodista, perheestä, yrittäjyydestä ja urbaanista elämästä kiinnostuneita kohderyhmiä – yhteensä 173 000 suomalaista blogeissa ja podcasteissa viikoittain. Raikas suhtautumisemme sisältöihin mahdollistaa mainostajalle niin pitkäkestoisen brändilähettilyyden, yksittäiset kampanjat kuin monikanavaiset ja luovat toteutukset. Suunnittelemme kokonaisuuden ammattimaisesti niin, että se istuu yhteistyökumppanin tavoitteisiin mutta myös blogin tai podcastin muuhun sisältöön. Seuraajien luottamus onkin meille ensisijaisen tärkeää – aitous on se, mikä tekee vaikuttajamarkkinoinnista niin vaikuttavaa.

Haluamme luoda merkityksellisiä hetkiä seuraajiemme jokaiseen päivään.

OTA YHTEYTTÄ

Asennemedia Oy
Eteläranta 6 A 7
00130 Helsinki

Ulla Vartiainen
toimitusjohtaja, osakas / myynti

ulla@asennemedia.fi

Katja Simula
asiakkuuspäällikkö / myynti

+358 45 692 4161

katja@asennemedia.fi

Anu Makkonen
brändijohtaja

+358 40 595 4777

anu@asennemedia.fi

Noora Kunttu
strategi

+358 50 3236 752

noora@asennemedia.fi

Tuulia Järvinen
osakas

tuulia@asennemedia.fi

Ida Timonen
graafinen suunnittelija / tuottaja

ida@asennemedia.fi

Salla Halme
projektikoordinaattori

salla@asennemedia.fi

Nirananda Lanki
tuottaja / podcast

nirananda@asennemedia.fi