Ota yhteyttä

Asennemedia Oy
Merimiehenkatu 29
00150 Helsinki

Kerromme sinulle mielellämme lisää vaikuttajamarkkinoinnista tai annamme tarjouksen kokonaisvaltaisesta vaikuttajamarkkinoinnin kampanjasta. Kauttamme saa myös juontajia televisioon tai tapahtumiin.

Tarjouspyynnöt:
Katriina Salonen
katriina@asennemedia.fi

Asennemedialaiset

Ulla Vartiainen
CEO & founder
partner
ulla@asennemedia.fi

Asennemedian perustaja ja toimitusjohtaja Ulla on tarkka excel-nainen, jonka erityistaito on salamannopea asiakaspalvelu. Ulla ei epäröi ideoida uutta, tarttua isoihin haasteisiin tai tehdä sellaista, mitä kukaan muu ei ole vielä tehnyt. Ulla on palkittu alan edelläkävijä.

Katriina Salonen
sales director
+358 44 565 6276 
katriina@asennemedia.fi

Katriina on jo vuosia työskennellyt asiakkuusjohdollisissa tehtävissä erilaisissa medioissa. Asennemedialla tämä myyntiä rakastava joukkuepelaaja hallinnoi asiakkuuksiaan lempeydellä ja strategisen tarkalla silmällä, ja luotsaa samalla intohimolla myös koko kaupallista tiimiämme. Katriina on täydellinen yhdistelmä luovuutta ja järjestelmällisyyttä, jolla on ”aina kaikki onnistuu” -asenne.

Erika Lumme
brand & account manager
+358 40 829 0980
erika@asennemedia.fi

Erika on tehnyt Asennemedialla jo useaa roolia, sillä jokainen työkalu, jonka vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen tarvitsee, löytyy Erikan työkalupakista. Asiakkuuspäällikkönä Erika ideoi asiakkaillemme inspiroivia ja tuloksellisia kampanjoita, ja vastaa tämän lisäksi Asennemedian omasta brändistä vahvan vision voimin. Erika suuntaa kesäisin merille ja osallistuu aika-ajoin yhteisiin palavereihin purjeveneen kannelta.

Katja Simula
account director
partner
+358 45 6924 161
katja@asennemedia.fi

Asiakkuusjohtaja Katja inspiroi asiakkaidensa lisäksi myös alaisiaan. Katja on Asennemedian projektipäälliköiden esihenkilö, joka syttyy positiivisesta psykologiasta ja ihmisten auttamisesta. Katja on auttanut monia vaikuttajia kaupallistamaan mahtavat ideat tuloksellisiksi kampanjoiksi. Etsi vaikka Instagramista #siivouscorner.

Senja Kilpeläinen
key account manager & concept designer
+358 40 563 9444
senja@asennemedia.fi

Senja on energinen ongelmanratkaisija, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Asiakkuuksiensa kehittämisen lisäksi Senjan työpöydältä löytyy kampanjakonseptointia: markkinoinnin konseptien parissa pitkään työskennellyt moniosaaja tietää, miten sisällöt nivotaan yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Läppärin ääreltä Senja hyppää päivän päätteeksi enduro-maastopyörän selkään tai tilanteen salliessa surffilaudan päälle.

Johanna Risku
project director
team leader
+358 40 564 9171
johanna@asennemedia.fi

Johannaa on kuvattu sveitsiläiseksi linkkuveitseksi, sillä ei taida olla taitoa, jota Johanna ei olisi valmis opettelemaan, jotta projektit saadaan onnistuneesti maaliin. Projektijohtajana Johanna liidaa projekteja jokaisesta langanpäästä kiinni pitäen, ja huolehtii projektihallinnan tiimin yhteisen arjen sujuvuudesta suurella sydämellä. Johanna on valovoimainen esiintyjä, tarkkasilmäinen viestijä ja kannustava kouluttaja, josta löytyy tahtotilaa enemmän kuin pienestä kylästä.

Amanda Ikonen
project manager
+358 45 135 6576
amanda@asennemedia.fi

 Iloinen ja toimeen tarttuva Amanda vastaa projektipäällikkönä kampanjoiden täsmällisestä juoksutuksesta, minkä lisäksi Amandalla on erityisvastuu koko projektitiimimme ajantasaisen datan ja analytiikan ylläpidossa sekä kehittämisessä. Amanda on tarkka, tunnollinen ja luotettava kollega, jonka puoleen on helppo kääntyä apua kaivatessaan, sillä Amanda auttaa aina.

Roosa Eloranta
project manager
+358 40 087 4694
roosa@asennemedia.fi

Roosa on tehnyt pitkän uran muotimaailmassa, ja haaveili vaikuttajamarkkinoinnin parissa työskentelystä jo hyvän tovin, ennen kuin unelmien työpaikka Asennemedialla osui kohdalle. Määrätietoinen ja järjestelmällinen Roosa on projektipäällikkö isolla P:llä. Tältä osaajalta ei tipahda pallo käsistä, ja haastavienkin tehtävien lomassa Roosa hurmaa kaikki ympärillään iloisella ja luottamusta herättävällä olemuksellaan.

Sanni Nokikuru
project manager
+358 50 340 6634
sanni@asennemedia.fi

Sannin persoona tuo yhteen luovuuden ja tarkan excelöinnin: tältä projektipäälliköltä ei puutu taitoja johdatella kampanjat maaliin ilolla ja täsmällisesti suunnitelmien mukaan. Tapahtumien ja järjestökentän parissa aiemmin työskennellyt Sanni ei jää tuleen makaamaan. Sannilta saa myös tarvittaessa tarkan analyysin omasta horoskooppimerkistään, ja Sanni tietää aina, mistä löytyy trendikkäimmät tapahtumat.

Janika Immonen
project manager & podcast producer
janika@asennemedia.fi

Podcast-tuottajana Janika editoi ja kehittää podcastejamme yhdessä muun tiimin kanssa. Podcast-töiden lisäksi Janika vastaa projektipäällikkönä asiakasprojekteista. Janika on tarkka ja täsmällinen, mutta myös luova tekijä, joka ei hätkähdä kiirettä. Erityisosaamiseen kuuluvat paineensietokyky, kirjoittaminen ja rauhallinen, luova ote töihin.

Miikkael Anttila
audio creative
+358 40 6817 549
miikkael@asennemedia.fi

Miikkael vastaa Asennemedian studiosta ja siitä, miltä Asennemedia kuulostaa. Miikkael tekee äänisuunnittelua, editoi ja toimii kaikkien äänittäjien henkisenä tukena. Hän tietää, kuinka ääntä tulee käyttää, miten vedotaan tunteisiin ja millaiset tekniikat tuottavat parhaan mahdollisen muistijäljen. Miikkael myös tarvittaessa säveltää itse podcasteihin tunnusmusiikkia.

Juhana Kiiski
audio producer
+358 44 264 9226
juhana@asennemedia.fi

Juhana on äänen ammattilainen, joka on kerännyt kokemusta äänitöistä niin muusikkona kuin podcast-juontajanakin. Asennemedialla Juhana tekee taikojaan podcastien tuotannossa editoiden ja suunnitellen. Juhana on saanut erityisesti ylistystä tavastaan tukea podcastaajia työssään, ja lopputulos on aina täyttä timanttia. Tämä rennonletkeä rumpali on myös intohimoinen perhokalastaja.

Annika Tainio
account director
partner
vanhempainvapaalla

Asiakkuusjohtaja Annika on kokenut kettu, joka on tehnyt kaikkea mahdollista mediamyyntiin liittyvää. Aina positiivisen Annikan hanskat eivät ole koskaan hukassa vaan asiakkaat ja vaikuttajat saavat kerta toisensa jälkeen tarjoukset, palautteet ja ideat täsmällisesti ja täydellisyyttä hipoen. Tsak tsak tsak.

Laskutus

Asennemedia Oy (2715992-7)

Verkkolaskut:

Verkkolaskutusosoite: 003727159927

Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus: DABAFIHH

 

Sähköpostilaskut:

27159927@scan.netvisor.fi