Ota yhteyttä

Asennemedia Oy
Merimiehenkatu 29
00150 Helsinki

Kerromme sinulle mielellämme lisää vaikuttajamarkkinoinnista tai annamme tarjouksen kokonaisvaltaisesta vaikuttajamarkkinoinnin kampanjasta. Kauttamme saa myös juontajia televisioon tai tapahtumiin.

Tarjouspyynnöt:
toimitusjohtaja Ulla Vartiainen
ulla@asennemedia.fi

Asennemedialaiset

Ulla Vartiainen
CEO & founder
partner
ulla@asennemedia.fi

Asennemedian perustaja ja toimitusjohtaja Ulla on tarkka excel-nainen, jonka erityistaito on salamannopea asiakaspalvelu. Ulla ei epäröi ideoida uutta, tarttua isoihin haasteisiin tai tehdä sellaista, mitä kukaan muu ei ole vielä tehnyt. Ulla on palkittu alan edelläkävijä.

Katriina Salonen
account director
team leader
+358 44 565 6276 
katriina@asennemedia.fi

Katriina on jo vuosia työskennellyt asiakkuusjohdollisissa tehtävissä erilaisissa medioissa. Asennemedialla tämä myyntiä rakastava joukkuepelaaja hallinnoi asiakkuuksiaan lempeydellä ja strategisen tarkalla silmällä, ja luotsaa samalla intohimolla myös koko myynnin tiimiä. Katriinalle on tärkeää hoitaa aina oma tonttinsa niin hyvin, että kaikki tiimikaveritkin pääsevät loistamaan omissa hommissaan. Katriina on täydellinen yhdistelmä luovuutta ja järjestelmällisyyttä, jolla on ”aina kaikki onnistuu” -asenne.

Katja Simula
account director
partner
+358 45 6924 161
katja@asennemedia.fi

Asiakkuusjohtaja Katja inspiroi asiakkaidensa lisäksi myös alaisiaan. Katja on Asennemedian projektipäälliköiden esihenkilö, joka syttyy positiivisesta psykologiasta ja ihmisten auttamisesta. Katja on auttanut monia vaikuttajia kaupallistamaan mahtavat ideat tuloksellisiksi kampanjoiksi. Etsi vaikka Instagramista #siivouscorner.

Senja Kilpeläinen
account manager & concept designer
+358 40 563 9444
senja@asennemedia.fi

Senja on energinen ongelmanratkaisija, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Asiakkuuksiensa kehittämisen lisäksi Senjan työpöydältä löytyy kampanjakonseptointia: markkinoinnin konseptien parissa pitkään työskennellyt moniosaaja tietää, miten sisällöt nivotaan yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi ja konsepteiksi. Läppärin ääreltä Senja hyppää päivän päätteeksi enduro-maastopyörän selkään tai tilanteen salliessa surffilaudan päälle, ja hänet saattaa myös löytää telttaretkiltä etsimässä öiseltä taivaalta merkkejä elämästä.

Johanna Risku
project director
team leader
+358 40 564 9171
johanna@asennemedia.fi

Johannaa on kuvattu tiimissämme sveitsiläiseksi linkkuveitseksi, sillä ei taida olla sellaista taitoa, jota Johanna ei olisi valmis opettelemaan, jotta projektit saadaan onnistuneesti maaliin. Projektijohtajana Johanna liidaa omissa asiakkuuksissaan kampanjat alusta loppuun määrätietoisesti jokaisesta langanpäästä kiinni pitäen, ja huolehtii proikkareiden tiimissä yhteisen arjen sujuvuudesta suurella sydämellä. Johanna on valovoimainen esiintyjä, tarkkasilmäinen viestijä ja kannustava kouluttaja, josta löytyy tahtotilaa enemmän kuin pienestä kylästä.

Amanda Ikonen
project manager
+358 45 135 6576
amanda@asennemedia.fi

Amanda aloitti uransa Asennemedialla tuotannon harjoittelijana keväällä 2020. Iloinen ja toimeen tarttuva Amanda vastaa projektipäällikkönä kampanjoista yhdessä muiden tiimien kanssa, jonka lisäksi Amandalla on erityisvastuu koko projektitiimimme ajantasaisen datan ja analytiikan ylläpidossa sekä kehittämisessä. Amanda on tarkka, tunnollinen ja luotettava kollega, jonka puoleen on helppo kääntyä apua kaivatessaan, sillä Amanda auttaa aina.

Janika Immonen
project manager & podcast producer
janika@asennemedia.fi

Janika on osa podcast-tiimiä, ja hän editoi sekä kehittää podcastejamme yhdessä muun tiimin kanssa. Podcast-töiden lisäksi Janika vastaa projektipäällikkönä asiakasprojekteista. Janikan Asenne-ura on startannut työharjoittelujaksoilla, joita hän suoritti Asennemedialla kaksin kappalein. Janika on tarkka ja täsmällinen, mutta myös luova tekijä, joka ei hätkähdä kiirettä. Erityisosaamiseen kuuluvat paineensietokyky, kirjoittaminen ja rauhallinen, luova ote töihin.

Miikkael Anttila
audio creative
+358 40 6817 549
miikkael@asennemedia.fi

Miikkael vastaa Asennemedian studiosta ja siitä, miltä Asennemedia kuulostaa. Miikkael tekee äänisuunnittelua, editoi ja toimii kaikkien äänittäjien henkisenä tukena. Hän tietää, kuinka ääntä tulee käyttää, miten vedotaan tunteisiin ja millaiset tekniikat tuottavat parhaan mahdollisen muistijäljen. Miikkael myös tarvittaessa säveltää itse podcasteihin tunnusmusiikkia.

Annika Tainio
account director
partner
vanhempainvapaalla

Asiakkuusjohtaja Annika on kokenut kettu, joka on tehnyt kaikkea mahdollista mediamyyntiin liittyvää. Aina positiivisen Annikan hanskat eivät ole koskaan hukassa vaan asiakkaat ja vaikuttajat saavat kerta toisensa jälkeen tarjoukset, palautteet ja ideat täsmällisesti ja täydellisyyttä hipoen. Tsak tsak tsak.

Laskutus

Asennemedia Oy (2715992-7)

Verkkolaskut:

Verkkolaskutusosoite: 003727159927

Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus: DABAFIHH

 

Sähköpostilaskut:

27159927@scan.netvisor.fi